Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
voki52 blog
Većinu ljudi prestravio bi samo pogled na pitona od šest metara ali sedmogodišnjem Kounu Samangu iz Kambodže to ne predstavlja ama baš nikakav problem. Štoviše, ovaj neobičan dečak najviše voli biti u društvu svog najboljeg prijatelja s kojim se igra, mazi ga i ljubi.

Koun i piton od 144 kila nerazdvojni su otkad se dečak rodio, a i iste su dobi. Većina roditelja umrla bi od straha kad bi vidjeli svoje dete u zagrljaju ovog ogromnog stvorenja, ali Samangov otac je sretan što njegov sin ima tako dobrog prijatelja. “Moj sin i zmija žive sretno zajedno već sedam godina”, kaže otac. Zmiju, koju je porodica nazvala Chomran, što znači sretan, Samang pokušava naučiti i neke trikove, a kada se umori najradije legne na svog neobičnog prijatelja i odmara.

Chomran pojede deset kila pačetine i piletine na tjedan, a za razliku od ostalih zmija u tom području, ne jede štakore i žabe već preferira hranu koju voli i mali Samang. Obitelj Koun vjeruje da im zmija donosi sreću, a tretiraju je kao, za mnoge neobičnog, člana obitelji.
17fa14745.jpg 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: