Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
nightangel90 blog
Život je kao partija karata u kojoj se svaki igrač trudi da što bolje odigra s kartama koje su mu podeljene. Onaj koji odbije da igra s kartama koje mu sleduju, već traži neke za koje smatra da ih zaslužuje, osuđen je da propadne u životu.
Nas niko nije pitao želimo li da igramo. Tu nema izbora, svi u tome učestvuju. Na nama je da odlučimo kako.

Predstava je gotova.Na njenu sreću,tvoja maska je pala pre vremena.Njoj treba neko ko će joj pružiti svu ljubav,a ti nisi taj.Ti svoju "ljubav" moraš pažljivo seckati i deliti ostalim učesnicima igre.Ali ona se povlači iz igre.

GAME OVER !

I eto,bar si se uverio da nije svaka pobeda slatka.U igri si možda i pobedio,ali nju si izgubio.A šta ti vredi pobeda bez nje.Kajanje će te jednom stići.Poželećeš jednu koja nije tražila ništa,koja nije pitala a sve je znala,koja je razumela ono što drugi nisu hteli i nisu mogli razumeti.Gotovo je,putevi vam se ovde razilaze.Više sreće drugi put, s' nekom drugom.

Eto vidiš, ipak si je nečemu naučio. ;)


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

jhanus2010 (54)
ZIVOT JE KAO PARTIJA SAHA.....
#3, 19.08.2012 - 23:11
nislice (47)
*OK* *ROSE* *THUMBS UP*
#2, 19.08.2012 - 22:55
Uh...teško ali...
Jako!
#1, 19.08.2012 - 22:42