Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zvirko blog
BOGATMUŠKARAC

I nije neki na izgled, ne možeš da kažes ni da je ružan ni da je lep. Ima dobra kola Audi. Mercedes ili BMW jedan od novijih modela prvi je on vlasih tih kola. Ima kuću extra opremljenu ili stan luksuzano opremljen. Voli da putuje mada više voli svoj dom. Smaraju ga nekadašnji ludi izlaasci i provodi. Poprofesiji je neki menadžer, fakultetski obrazovan. Direktor u nekom sektoru ili čak vlasnik firme. Dobro se oblači ili klasično u skupom odelu ili klasičan elegantni stil svakog dana. Sve markirana garderoba.

Počinje da te osvaja. Šalje ti divne poruke, dobijaš extra komplimente. Ne obraćaš pažnju na to. Sve čini da te osvoji ti i dalje ne obraćaš pažnju na to. Nemaš vremena za njega kad je on slobodan jer si prezauzeta svojim obavezama.

Dođe i taj trenutak kad te osvoji nekom glupom sitnicom. Sretnete se slučajno i kupi ti kokice na ulici koje zajedno pogrickate ili ti pošalje e-mail salinkom kompozicije koja te obori s nogu ili te odvede u Mek na glupi hamburger. Obične gluposti te obore s nogu a ne njegov luksuz.

Osvojio je napokon tvoj osmeh. Izlaziš sa njim na prvi pravi sastanak sve je divno kao one kokice, muzika ili hamburger. Drugi dovodi te kući sprema ti sve romantično, uživate uz dobro vino zaboraviš na vreme da je tako brzo sve proletelo. Sledeće viđanje napokon te ima jer si zaslepljena kako jedan tako „uspešan“ muškarac može da bude sasvim običan u duši. Uživaš u svakom trenutku.

Dolazi još jedan sastanak mrzovoljan je. Sve ga nešto smara, nema više ni osmeha, odjednom ima puno posla.Kaže da ne zna kad će biti slobodan u narednom periodu, sve je tako odjednom sivo, nema onih veselih boja. Sex je samim tim loš, užasno se ljubi. Gledaš ga i gaditi se. Pokušavaš da ga razumeš ali ne ide ti od ruke.

Prođe određeno vreme, možda par meseci ili čak i godina, zaboraviš od svojih obaveza na njega. Neviđate se više. Slučajno ga sretneš sav je nešto namrgođen. Saznaš da se oženio, možda će i prinova uskoro. Krene da ti priča o svom životu posle tebe. Priča ti da je kupio ženi kola, kako ona nigde ne radi, ide stalno po kozmetičkim salonima, tretmani i slično. Kao i svaka druga žena. Kaže ti da ga smara, da ne zna ni zašto je to uradio. Hoće da se razvede. Žao mu je što je tako postupio sa tobom i nada se da ćete bar ostati bar dobri prijatelji jer kako kaže ti si ga bar slušala kad ti je pričao o sebi uz kokice, ili kad je spominjao svoje detinstvo u Meku, kada si razumela njegove emocije uz muziku gde nisu bile potrebne reči. Gde je tvoj osmeh bio tako prirodan. Na sve te njegove reči ti se nasmeješ i odgovriš mu „ naravno da ćemo biti prijatelji“.

Posle toga dođeš kući, odvrneš radio na maximum, đuskaš po kući, ugovaraš izlazak sa prijateljima. Uzivaš, smeješ se, provodi se... Ujutru se probudiš sa osmehom na licu i pomisliš na njega a tvoje misli izgovaraju „ Sam si kreirao svoj život. To što si hteo to si i dobio.“

Pazi šta hoćeš u životu! ! ! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

Realno je:)
#2, 08.09.2012 - 18:56
bravo.....bez obzira na godine svi su isti
#1, 06.09.2012 - 16:45