Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MilanChaki blog
И где су сада нестали сви моји снови,где су нестале наде,уздаси, мириси топлих летњих ноћи, који су ми значили све.
Где си сада ти.?
Да ли негде мрачним улицама овог нашег града шеташ сама,или са неким ко те воли барем упола као ја.?
Коме своје снове дајеш.? Коме поклањаш топлину тела свог.? Коме руке грејеш, у овим хладним децембарским ноћима.?

Нисам престао да те волим,и то је истина од које никада нећу моћи да се сакријем. Никада,јер сам те волео више него ико икада. Полако али сигурно,сваке вечери ми долазиш у снове. Моју собу напуниш сенкама свога лика, и музиком која просто мами да починим грех.
Хтео бих да те видим,да још једанпут осетим твој пољубац на мојим уснама,да осетим топлину твојих руку,да осетим мирис твоје коже.
Зашто си морала да одеш тог јутра.? И даље питам сам себе,да ли сам ја негде погрешио или нисам добро познавао твоје срце.? Ни сам не знам како сам преболео, то јутро без тебе у постељи.
Искрала си се тихо на врховима прстију,као поветарац који лагано односи жути лист са гране. Иза тебе остала је само порука написана на парчету парира, и велика незаборавна љубав са моје стране која ће заувек да траје, чак и када мене небуде више било.

Место у кревету поред мене је још увек празно, и чека тебе да се вратиш. На јастуку ,још увек се осећа мирис твој који ме сећа на прошле дане када смо заједно будни чекали азурно плава јутра.
Сећам се да си ми једном рекла, како права љубав боли и како се права љубав, она која долази из дубине душе само једанпут рађа. Сада сам схватио да је то истина, јер осећам јак бол који ми пара срце и који ломи моју душу на хиљаду ситних делића. Схватио сам да сам те изгубио у једном тренутку, али не знам зашто.!?Сећам се наших дугих шетњи поред Дунава, и малих бродића у даљини. Замишљали смо како одлазимо у неком од њих на другу страну реке, тамо где нас чека прелепа дуга и море златних звезда. Сећам се и мириса пољског цвећа, које сам брао за тебе.
Ти дани су били јединствени и пуни љубави која је оставила траг у моме срцу,траг који се никада неће избрисати.

Понекад кад седим сам, дође ми да вриштим колико ме убија то што ти ниси поред мене, што не знам где си...
Ја као и свако вече, проводим сам, седећи поред прозора и чекајући да у даљини чујем корак твој, дочекам јутро. Не могу да те заборавим, не могу да те неволим, то је јаче од мене. Јер како заборавити девојку попут тебе,која је имала душу,која је рушила стене,топила лед,сушила мора...?!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline MilanChaki (31)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa