Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
lijepdan blog

U SVEZI SADAŠNJOSTI A GLEDE BUDUĆNOSTI-ne prelazite granicu povlašteni-----tako mi miloga boga evo jednog kasno ponočnog bloga.Naime ne bješe me duže vrijeme a nisam vam baš ni falio ko uostalom ni mnogim drugima ali šta ćete tu sam,i kaj mi pak morete?
-----gluposti iz života više neću pominjati jer se ponavljaju ko tv program ali ono što moram obznaniti svekolikom puku na širim prostorima ex nam neretne države/ a sad smo kao sretni ,med i mlijeko i angelina jollie /TO JE DA SE POVIJEST PONAVLJA -a mi kao priglupi učenici ponovno na produžnu nastavu.
-----Prije 100tinjak godina u školama bio vjeronauk i nikom ništa a sad žive raspre a sve glede preuzimanja primata u dnevnopolitičke svrhe.Kod mene se i za vrijeme crvenih bandita nesmetano išlo u crkvu i na vjeronauk i nikom zbog tog nije otpala glava.KAKO je u drugim novostvorenim državama neznam ali predpostavka je da je stanje identično.ONO što meni smeta je da crkva koliko god sam vjernikne plaća porez,dobija imovinu nazad i još poneki priedstavnici zauzmu više tv prostora nego kaotično stanje u nekom domu za stare i bolesne.
-----Poltiku van iz crkve jer je ružno vidjeti naše političare na misi a ne znaju otpjevati ni ZDRAVO DJEVO KRALJICE HRVATA ali bitno da se uslikaju.
-----Crkvu van iz politike dok ne preuzme sve obveze a ne samo prava.
Mali prije pričesti 3 tjedna morao na misu ujutrou 6 pol 7 pa u školu na vjeronauk.Strašno,ko pripreme za olimpijadu.
-----I OTKAD SE NA OVIM PROSTORIMA POČELO PREVIŠE GOVORITI OLJUBAVI PREMA BLIŽNJEM SVOM SVE VIŠE JE UGRIZA I UJEDA.

--------LAKU NOĆ I BOG VAM DOŠAO UPOMOĆ!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline lijepdan (52)
Hrvatska, Osječko baranjska županija, OsijekBlogovi: tagovi
nema tagova