Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
srboban blog
Bog reče magarcu: Ti ćeš se zvati magarac. Ti ćes rintati po celi dan i zvaće te glupim. Živećeš 20 godina.
Magarac odgovori: Uh, to ne zvuči kao dobar život. Mogu li ja da živim 5 godina?
I Bog pristane.
Onda je Bog stvorio psa.
Bog reče p
su: Ti ćeš se zvati pas, živećeš kao potčinjena životinja, živećeš od ostataka sa stola i čuvaćeš kuću. Živeces 35 godina.
Pas odgovori: Mogu li ja onda da ziv
im 15 godina?
I Bog pristane.
Onda je Bog stvorio papagaja.
Bog reče papagaju: Ti ćeš se zvati papagaj. Sedećeš u uglu dnevnog boravka, ponavljaćeš sve što ljudi kažu, i iritiraćeš svakoga. Živećeš 75 godina.
Papagaj odgovori: A kako bi bilo da ja živim samo 50 godina?
I Bog pristane.
I onda je Bog stvorio muškarca...
Bog reče muškarcu: Ti ćeš biti ljudsko biće, muškarac, i živećeš odličan život. Ti ćeš biti mudar i pametan, i vladaćeš i odlučivati na ovom svetu. Živećeš 20 godina.
Muskarac odgovori: To zvuči kao jako dobar život, al zar ne bi mogao živeti malo duže? (ovde je muškarac po prvi put iskoristio svoju inteligenciju) Mogu li dobiti onih 15 godina što magarac nije hteo, onih 20 što ih je pas odbio i onih 25 što papagaj nije želeo?
I Bog pristane.
Zato muškarac živi odličan život dok ne napuni 20 godina. Onda se oženi. Sledećih 15 godina rintači po celi dan i zovu ga glupim. Onda dobije decu, živi od ostataka sa stola i čuva kuću sledećih 20 godina. Zadnjih 25 godina sedi u uglu dnevnog boravka, ponavlja sve što drugi kažu i iritira svakoga.

P.S. I uvek se nađe tamo neki majmun koji hoće da ga bije. :)


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: