Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
miiconi blog
Novovenčani par bio je u braku tek dve nedelje.
Muž, iako jako zaljubljen, nije mogao dočekati a da ne izađe i provede se sa svojim prijateljima, pa je rekao svojoj novoj ženi:
"Draga, vraćam se odmah."
"Gde ćeš dušo?" pitala je žena.
"Idem u kafić lepotice. Idem na pivo!"
Žena je rekla: "Želiš pivo ljubavi?" Otvorila je vrata frižidera i pokazala mu je 25 različitih vrsta piva iz raznih zemalja: Nemačke, Švajcarske, Češke, SAD-a itd. Muž nije znao šta da odgovori i jedino što mu je palo na pamet da kaže bilo je: "Da malena, ali u kafiću ... znaš ... imaju ledene čaše..." Nije stigao ni završiti rečenicu, kada ga je žena prekinula govoreći: "Želiš ledenu čašu najdraži?" Uzela je veliku kriglu iz zamrzivača, tako ledenu da se naježila čim ju je uzela u ruke. Muž, već pomalo bled je rekao: "Da, dušice, ali u kafiću imaju i one super grickalice ... Neću dugo,odmah ću se vratiti. Obećavam. OK?" "Želiš grickalice medeni?" Otvorila je ormarić i počela vaditi čips, kikiriki, kokice... "Ali mila moja... u kafiću... znaš... psuju i govore one ružne reči". "Želiš čuti ružne reči, kretenu? Popij svoje je*eno pivo u svojoj jeb*enoj ledenoj krigli i pojedi te je*ene grickalice. Ti si sada oženjen i pi*ka ti materina nigde ti ne ideš! Jasno seronjo?"


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: