Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
blog
Poruke sefu:

Nikada mi nemojte davati radne zadatke za vreme radnog vremena. Učinite to nakon 16h. Obožavam da radim pod pritiskom.

Ako nešto treba da uradim na brzinu, molim vas da me prekidate svakih 10 minuta i pitate me kako ide. To mi jako pomaže. Ili još bolje - možete mi stajati iza ledja i ispraviti me svaki put kad pogrešim tipku.

Ako mi date nekoliko zadataka odjednom, nemojte mi reci koji od njih ima prioritet. Tako ću moći da vežbam svoje telepatske sposobnosti.

Dajte sve od sebe da me zadržite na poslu što duže možete. Obožavam da radim prekovremeno, a osim toga nemam ni kuda drugo da idem. U stvari, ja nemam vlastiti život.

Ako niste zadovoljni mojim radom, recite to svima. Obožavam kad se moje ime pominje u negativnom kontekstu.

Ako za neki zadatak imate posebne instrukcije, nemojte mi reći ni reč. Bar ne sve do momenta kad zadatak treba da bude obavljen. Zašto bi ste me gnjavili sa takvim bespotrebnim sitnicama.

Budite ljubazni prema meni isključivo onda kada radim posao od kojeg zavisi vas položaj.

Pričajte mi o svojim sitnim problemima. Niko drugi ih nema i dobro je znati da ste upravo vi taj Srećković koji može njima da se pohvali. Pogotovo cu uživati u priči o tome koliko poreza i doprinosa morate da platite za svakog pojedinog zaposlenog.

Pričekajte kraj godine da mi kazete koji su zapravo bili moji zadaci i ciljevi.
Na kraju krajeva, ja nisam ovde zbog novca: JA SAM PROFESIONALAC!!!
 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa