Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Ona je lepa.Pa možda i ne toliko koliko pleni svojom pojavom.Suprotan pol je uvek ostavljala bez daha kada se pojavljivala raspuštene kose i magičnog ogleda.Žene je mrze.Ogovaraju je.Zavide joj.

Ne nikada nije imala problema sa osvajanjem.

Ljubavnim igrarijama se naučila još kao veoma mlada.Onda kada je imala onog starijeg.Onog koji joj je obećavao kule i gradove.Zajedničku budućnost.Onog koji ju je naučilo šta je ljubav a šta bol.Onog ko joj je otkrio sve čari sexa.Onog u koga se klela.Sve dok nije shvatila da on nikada neće ostaviti svoju ženu koja je 20ak godina starija od nje i ni primak joj nije po izgledu.Tada je shvatila da je bila samo trofej.Zabava.Usputna stanica.Milion puta ispričana priča.

A onda je počela da se igra sa muškarcima.Za nju je sve bio izazov i igra.Lov i plen.Nije ih birala po naročitim kriterijumima.Uglavnom je najveću ulogu igrao novac.Trebao joj je neko ko će obezbediti sve one haljine koje prekrasno stoje na njenom nagom telu,cipele,putovanja i pružiti joj dašak luksuza koji će zameniti ljubav koju nikada nije mogla da ima.

I baš u punom jeku igre sa muškarcima.Onda kada je mislila da je na tronu i da je više nikada niko ne može zeznuti.Onda kada je bila ubeđena da je najjača i da je onog prebrodila pojavljuje se on.Bez dinara u džepu.On koji ju je iskreno voleo i nudio joj sve.Ali to njegovo sve nije njoj bilo dovoljno.Ona se navikla na drugačiji način života i nikada se više ne bi mogla išuškati iz njega ni po koju cenu.Uostalom bila je i tako povređena.Ostavlja ga.

I udaje se za onog koji će joj taj luksuz približiti ali onda shvata da je volela jedino tog što nije imao novac.

Nakon izvesnog vremena i njenog razočarenja u brak taj za koga se udala je ostavlja i odlazi.On uvek može da nađe neku.Uz novac idu i žene.A ona...shvata da nije više kao što je bilo nekada.Sada je zašla u godine.I uprkos tome što je i dalje prelepo izgledala to joj nije bilo dovoljno.Znala je da su neke druge preuzele njen tron.

A onda nalazi barem desetak godina mlađeg koji je tu samo zbog potvrde njene lepote i umeća zavođenja i radi mu isti ono što je njoj onaj njen sa početka.

Lepa i prokleta ,voli za sebe često da kaže.A po pogledima poznanika čini joj se da i oni jednako razmišljaju.

Jedno je sigurno.

Na kraju...

Ostaje sama.

Da li je zaista lepa i prokleta ili je ovo samo utaban obrazac kojim prođu kao po pisti lepotice?

Ova je priča toliko puta isričana.Moguće samo u različitim izdanjima.

Priča se i piše vekovima a gotovo se ništa ujoj ne menja.

Osim...

Glavnih akterki.

Volimo da ih zovemo lepoticama ili zavodnicama.

Divimo im se na ulici ubeđeni da uz lepotu imaju srećan život a zaprvo svaka je kao po pravilu vlasnica ove,ni malo srećne, priče.

Ne nisu one proklete.

One su samo nedovoljno širokog pogleda i od svilenih zavesa tako često ne umeju da vide sve one horde i redove muškaraca koji čekaju na njih.

I među kojima je najverovatnije...

Onaj pravi.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 19  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

#5, 21.10.2012 - 01:05
vitezkoja (41)
pojavio se njoj onaj pravi ali nije bio njoj onaj koji je imao sve stremila je ka sjaju novca i sjaju odece blještave a ustvari nije imala baš ništa samo sjaj .Na kraju ostaje sama dali ce ponovo naci tog pravog nebih rekao a zbog ponosa nebi potražila onog svog pravog da vidi šta je sa njim . one jesu proklete da budu same i nevoljene , cemu lepota kojoj se svi dive a ustvari niko joj ne iskazuje i pokazuje koliko mu znaci ta njena lepota vec je samo lepotica trofej, zabava,usputna stanica igracka u rukama onih koji je ne vole samo lutka za pokazivanje
#4, 20.10.2012 - 22:05
Ovo je zivotna prica moje bivse koleginice ... jedini cilj zivota muskac sa parama ...
#3, 20.10.2012 - 20:02
Ima tu više od toga ako živi ovu priču...
Ali naravno jurnjave za novcem koji će nadomstiti nke druge stvari najviše
Lepo veče Zvirko
20.10.2012 - 20:21
GoranII (54)
A zasto ti svoja nadahnuca,talenat i ljubav ne iskoristis na pravi nacin.Toliko truda,vremena i s ljubavlju napisanih prica,koje traju samo tren.Mislim tren sobzirom koliko zasluzuju da traju.Kada bi se svaka ta prica malo doterala i sklopilo sve po redu,mogla bi da se izda jedna vrlo interesantna knjiga.Zamisli koliko je toga proslo cega se vise i nesecas.Nesumnjam da ce biti i boljih sastava,ali treba to ukoricati i dati priliku da neko nauci nesto iz tudjih iskustava.Nekome ce biti zabava,nekome poucno,nekome ubijanje dosade ili cisto iz interesovanja ali citalaca bi bilo sigurno.Mozda imas neku ideju.Pozdrav i poljubac
#2, 20.10.2012 - 19:04
Nije ništa nikada uludo
Meni su draži oni koji me čitaju zato što žele da me čitaju bez ikakvog nametanja i promocija.Bez lažnog sjaja...
Ideja ja uvek imam
Ali davno sam odustala od ideje za knjigu
20.10.2012 - 20:18
nislice (46)
#1, 20.10.2012 - 16:47

Hvala što si tu
20.10.2012 - 20:17