Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
jelci blog
Oni kojima smeta moja agresija neka me ne čitaju, ali me ipak čitaju. Znam i zašto. Misle da sam hrabra, hrabrija od njih, drskija, da tražim za sebe prava koja oni za sebe ni u ludilu ne bi tražili, ja sam za njih crvena krpa jer u meni gledaju ono što nisu i nikad neće biti, hrabro, ljudsko biće koje misli da ima pravo na slobodu riječi, na krik i bijes. Pri tom zanemaruju činjenicu da sam ja tu slobodu izgubila upravo zato jer sam bila „agresivna“, da im oni koji su me ućutkali šalju poruku šta će se njima dogoditi ako vrisnu.

Ne vide da sam poput njih, ali na drugi način. Pokunjena, umorna, rezignirana gospođa koja grize bezubim ustima. Trebalo bi da me žale, a ne da u meni gledaju ono što nisam. Borca za istinu, pravdu i slobodu. Možda bih to bila da imam moć. Nemoćna sam, moje je govorenje lajanje na mjesec. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline jelci (42)
Bosna i Hercegovina, Republika Srpska, Banja LukaBlogovi: tagovi
nema tagova