Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
lijepdan blog

TEŠKO VRIJEME DOLAZI ILITI DABOGDA SI PREGRIZO JEZIK--PUNO SE TOGA DOGODILO U ZADNJE VRIJEME,ČAK I PREVIŠE A POGOTOVO ONOGA ŠTO DOVODI DO NESUGLASICA.
--kod mene je sve po starom,gubim sudove,privodi me policija i državno odvjetništvo,plačam kazne a sada kad sam fejsbuk politički aktivan mogu samo dočekati i koji obavijesni razgovor sa organima vlastiž
--turbulentni dani studenoga mjeseca ove godine su iza nas ,dani iščekivanja i pogleda u Hagg su sada prošlost,svieča zapaljena za žrtve Vukovara je dogorjela a na pomolu su novi nameti koje nam postavljaju neki novi TAHIJI,zima je prd vratima a situacija u meni dragoj Kataloniji,Palestini sve lošija,još samo mi treba da se u Irskoj počnu dizati valovi netrepeljivosti.
--ne,nisam toliko zbunjen koliko sam razočaran što kao država tonemo sve dublje a tu sudbinu dijele svi sa ovih prostora.
--EU,obmana i prijevara je sve očitija,razlike sve veče a mi smo samo odraz tog stanja,minijaturni ali ipak odraz.
--i eto,politički ako se tako to može nazvati lajem po fejsu protiv svih i svakoga pa se ponekad upitam nije li to moja nesposobnost riješavanja vlastitih problema kojima sam frustriran
--ne znam ali znam da teška vremena dolaze,da istine su sve dalje a pravde na vidiku nema-bar za sirotinju.
--jedina svijetla točka u životu sinovi moji,sokola dva su koja na mom nebu lete još uvijek sretni,slobodni i neupučeni.NEKA ŠTO DUŽE OSTANU DJECA,ŠTO DUŽE!!!!!!!!!!!!!!!!!
--OVO JE SAMO MOJE VIĐENJE TRENUTNOG STANJA ZA KOJE SE NADAM DA NISAM U PRAVU GLEDE BUDUČNOSTI.
------ŽIVOT JE LIJEP I U TO TREBA VJEROVATI-----------------


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

edmondd (41)
Oprostite vi,jer me ne razumjete...a to znaci da ne razumijete vas blog....Pa napisali ste kako je sve otislo dodjavola a da je ipak zivot lijep,jel tako....a koliko ja razumojem,vas ne zanima kako je drugom,i sta ce se desiti sutra jer je ipak ovako lijepo samo da nebude gore.....ja bih se potrudio u najmanjoj sitnici koja me se netice da je rijesim,ako nekom pomaze,ili pomaze i meni ,da to lijepo bude bolje,sigurnije,i to sutra....Mislim da je sad jasno, i ne moze biti moje misljenje,jer ako nije tako napisano,onda se drugacije misli,a pise drugo iz nekih drugih razoga...pozdrav.
#2, 27.11.2012 - 03:18
nažalost,nismo se razumjeli ,važno mi je kako je drugom a i veoma je bitno makar i sitnicom pomoći drugoj osobi-ŽIVOT JE LIJEP-je moja uzrečica koje me hrabbri da neće biti gore tj i ao bude da ću uvijek pronaći nešto lijepo u životu.nE ŽIVIM KAO BUBREG U LOJU,MIROVINOM JEDVA DA PLATIM SVE ŠTO TREBAM,ALI ZNAM DA IMA I ONIH KOJIMA JE I LOŠIJE SAMO SAMO HTIO SKRENUTI POZORNOST NA STANJE STVARI.
KADA se promijeni svijest u glavama mnogih ljudi život bi doista mogao biti lijep.
POZZZZ I POŠTOVANJE
27.11.2012 - 19:23
edmondd (41)
Lijepo na propadanju,lijepo na nesrici biti sretan jer je nekom srica na nesrici.
#1, 26.11.2012 - 06:49
OPROSTI ALI NE RAZUMIJEM KOMENTAR-MISLIM DA MENI SREĆA NIJE NA TUĐOJ NESREĆI ALI IMAŠ PRAVO NA SVOJE VIĐENJE KAO I SVAKA OSOBA NA OVOM SVIJETU-LIJEP POZDRAV
27.11.2012 - 01:04
 

Korisnik
offline
offline lijepdan (54)
Hrvatska, Osječko baranjska županija, OsijekBlogovi: tagovi
nema tagova