Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
sladjana77 blog

.. Nesto malo o Zenama ..

Jednom je jedna grupa muškaraca raspravljala na temu: Kako izgleda najlepša žena na svetu?
Jedan je voleo plameno-crne, kao ugalj oči, sa vatrenim pogledom. Drugi je voleo sivo-plave oči, beskrajno duboke, kao nebo. Trećem su pak najdraže bile one sa braon očima, tople i nasmejane…

A za kosu, jedan je govorio da su lepše žene sa kraćom kosom, a drugi je tvrdio – sa dužom, koja pada sve do peta.
Jedni su se oduševljavali onima sa visokim i veličanstvenim držanjem…a drugi radije manjim, nežnijim i elegantnijim figurama.

I svaki od njih je mislio da su njegovo mišljenje i opis najtačniji i nije prestajao da ubjeđuje one druge u ispravnost svog suda.


Videvši da tako nikada neće stići do zajedničke saglasnosti, napokon rešiše da odu do jednog mudrog čoveka i da čuju njegovo mišljenje:“Počeli smo da polemišemo”, rekoše mu, “i nismo nikako uspeli da se razumemo. Kaži nam ti, mudri čoveče, koja žena je najlepša žena na svetu?”


Dugo je starac gledao u bele vrhove dalekih planina, povremeno se neprimetno osmehujući…i naposletku odgovori sa ove tri reči:“ONA KOJU VOLIŠ.” :)))
..Simbol Zene..SIMBOL: Ze

PRONASAO: Adam

ATOMSKA TEZINA: Optimalno 54 kg (ali varira od 40-200 kg)

UCESTALOST: Vece kolicine se mogu naci u urbanim sredinama

FIZICKE OSOBINE:

Povrsina obicno presvucena premazom u boji. Prokljuca odjednom, mrzne se bez razloga, topi se ako se primeni odgovarajuci postupak, neukusna je ako se pogresno proba. Element se retko nalazi u devicanski cistom stanju. Vice ako se primeni pritisak na pravo mesto.

HEMIJSKE OSOBINE:

Lako se jedini sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim metalima i kamenjem. Apsorbuje velike kolicine skupih metala, moze da eksplodira iznenada bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne rastvara se u vodi, ali joj se aktivnost znatno uveca ako se natopi alkoholom. Najefikasniji poznat element za smanjivanje kolicine novca koji covek ima.

NAJCESCA UPOTREBA:

Pre svega kao ukras, narocito u skupim sportskim automobilima. Odlican medikament za relaksaciju. Vrlo efikasno sredstvo za ciscenje.

IZVRSENI OPITI:

Pocrveni kad se zatekne bez ambalaze. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka.

OPASNOSTI:

Veoma opasan element osim u rukama strucnjaka. Ilegalno je imati vise od jedne, mada se moze posedovati i vise pod uslovom da se drze na razlicitim lokacijama, sve dotle dok elementi ne dodju u direktan kontakt jedan sa drugim.

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

jhanus2010 (53)
cestitam
#1, 10.12.2012 - 01:09
 

Korisnik
offline
offline sladjana77 (39)
Srbija, Borski okrug, BorBlogovi: tagovi
nema tagova