Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zvirko blog
Gledajući razne emisije o zdravom životu i načinu življenja, kao i čitajući razne članke u novinama i blogovima na netu, i veoma čestim susretom sa komentarima „prenosim pozitivnu energiju“ ili „ ne mogu s tom osobom ima suviše negative u sebi“; da li se zapitamo neki put šta je to energija?

Korišćenjem značenja „energija“ počeli smo da opisujemo šta osećamo kod sebe i kod drugih ljudi. Upotrebljavamo često taj izraz a ni sami ne znamo šta zapravo ona znači.

Neko od nas uspeva da vidi energiju,a neko da je oseti, pri tom da to ne primećuje.

Mnoge današnje popularne veštine se upravo baziraju na prenošenju spoznaje šta je energija i kako se ona koristi poput feng shui-a, joge, bioenergije ili neke borilačke veštine.

Da bi znali da raspoznamo energiju prvo treba da sebe upoznamo. Da shvatimo zašto smo stvoreni, koji je naš cilj u životu? Kada to shvatimo, shvatićemo kakvu energiju posedujemo, koji treba da prenosimo na druge osobe, a koju da primamo od drugih, slično kao bitne informacije.

Naše misli utiču na našu energiju kakvu čemo prezentirati drugima. Da li če to biti pozitivna ili negativna ili jednostavnije lepe misli ili ružne misli.

Shvatajući šta je to energija mislim da su pre ljudi to mnogo bolje razumeli nego danas iako se o tome danas mnogo više priča.

Zbog brzog načina života, razmišljanja, čestog menjanja lepih i ružnih misli ne razumemo osnove sopstvene energije.

Blago usporavanje i lepe misli nas mogu dovesti do neverovatnog otkrića lepote našeg života! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
#1, 16.12.2012 - 18:36
hvala :)
16.12.2012 - 20:17