Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
woolveen blog

Kratko pismo Deda Mrazu...

... bez obzira što je izmišljen lik

Dragi deko,

prvo da ti čestitam na uspešnom održavanju linije svih ovih godina. Tvoj primer svim drugarima koji su se malko ubucili da nama, skladno definisanima, kupuju poklone i tako budu implementirani u naš prefinjeni krug, prihvatam kao pozitivan. Barem jednom godišnje. Sa druge strane, ne znam da li mogu da prihvatim ljubav prema svoj deci ovog sveta, crnoj i beloj, muškoj i ženskoj, zdravoj i bolesnoj, vidš da loše zvuči iako je gramatički i pravopisno tačno, a siguran sam da je i kažnjivo. Barem dok ne pređu četrnaestu. Ili šesnaestu. No, dosta o tebi.

Dragi deko, ja sam se eto trudio da cele godine budem dobro dete. Da sada ne navodim sve primere moje veliodušnosti, dobrote i ljubavi prema bližnjima i daljima, navešću samo najsvetlije:

- cigančetu dao 5 dinara
- ispao (delovanjem ljubopitljive podsvesti) burek, mačke pojele
- gledao Paradu
- ...

Dragi deko, ako bi mogao da pomeriš smak sveta, nezgodan je termin, ide slava velika, a ti znaš kako je opijati se i podgojavati na tuđ račun.

To je to, cenim da smo sve uvredili.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: