Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
kendzi blog
Alo, ovo je priča o Ribljoj čorbi. Pre svega svima da poželim Dobro jutro. Ne smete da preskočite ovu priču jer ovo nisu Gluposti!

Ako nekad neko ima Još jedan šugav dan neka svrati do prvog kioska i neka kupi novi album, nije skup, Dva dinara, druže. Neće se pokajati jer će biti Vrlo, vrlo zadovoljan tip. I nemojte da vas zanese neki stih pa da pomislite Ljubav ovde vise ne stanuje, jer on je Lud sto posto, pa je i Ravnodušan prema plaču.

Za sve imamo odgovor i za one koji imaju Prokockan zivot, koji misle da je ovo Propala noć, jos jedan Pad, Kad ti se na glavu sruči čitav svet, samo tiho izgovori Jebi ga, jer još si Jak, mlad i glup.

Kad hodas kao jos jedan Izgubljen slučaj, Nemoj da ideš mojom ulicom, jer Neću da ispadnem životinja, zato... Ostani đubre do kraja, a ja Ostaću slobodan.

A ti Draga, ne budi peder smiluj se, Daj mi lovu pa da odem na ono mesto gde piše Prodavnica snova, naravno tek Posle dobrog ručka, a onda neka se desi taj Minut ćutanja i nemoj da ti bude čudan izraz moga lica Ja sam rođen namrgođen. Okreni se i Idi sad.

A nekad Kad sam bio mlad ravan mi nije bio ni Al Kapone, bio sam Član mafije, ali i danas Ja sam još ona ista budala pa često pomislim Kako je lepo biti glup, eh, da mi je sad Pobeći negde u Amsterdam da mi je hodati Po livadi rosnoj, jer neću vise da budem Pičkin dim. Ovo je samo Crno beli svet i Tu nema Boga, nema pravde.

A sad Evo ti za taksi pogledaj kakvo je vreme Napolju izađi i neka to ne bude još jedan obican Odlazak u veliki, prljavi grad. Kupi novi album ne budi Lak muškarac jer Duša nije na prodaju.

Ovo je priča o njima. a ako se pitate ko je napisao, neko Lud sto posto, eh Da, to sam ja... Žika živac, dežurni krivac. Hvala unaped! Volim i ja vas.

Riblja čorba… Mnogi ce reći .. Bože, koliko je volim!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline kendzi (36)
Srbija, Sremski okrug, Sremska MitrovicaBlogovi: tagovi
nema tagova