Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
megi blog
I eto, uoči dočeka nove godine znam šta želim, a razmišljam šta sve ne želim u njoj. Osim smrti, bolesti i malera, laži i licemerja, još par ljudskih mutacija bih izbegla.
Na primer: sveznalice, to su oni, znate, što svaku moguću materiju poznaju, ispravljaju drugima greške u govoru, u pisanju, u oblačenju, u izboru muzike, prijatelja, ljubavi,
čak i u razmišljanju, jer, bože moj, oni sve bolje znaju.
Zatim, izbegla bih namćore i sujetlije, 'Niko, niko, kao ja', sindromaše, pripadnike kultne novosadske lože 'hval'te me usta, svi ste glupi, ja to najbolje znam', pobornike 'da komšiji crkne krava' i poklonike 'sveštonijesrBsko-sveštojedrugačije-fobije'.
Ako je nekako moguće prosto bih volela da ni ne poznajem urbanofrikove, mensofile, prenačitane pravopisno hiperpotkovane mikrobe, nisimenazvalanavremesujetaše, ista kategorija otpada, ljudi kojima ne smeš ništa da kažeš ili kojim slučajem prećutiš, jer će te njihov ego usisati kao gladne oči bogatu trpezu.
Šta reći osim: bešte noge da vas ne userem.
Zbogom 2012, bilo je lepo, svi smo plakali, ne ponovila se.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

333Jovan (61)
bilo i prošlo...
Srećna Ti 2013g.
#1, 31.12.2012 - 17:57
..hvala..SRECNA NOVA GODINA..:)
31.12.2012 - 18:37