Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Acahari blog
BEOGRAD, 7. januar 2013, (Njuz) – Estradni menadžer i pomoćnik ministra saobraćaja Saša Mirković, prvi je muškarac koji je ušao danas u Dinkićev kabinet u Nemanjinoj,saznaje Njuz.

Ovim činom Mirković je postao Dinkićev položajnik, što je malo ko očekivao.

- Kako običaj nalaže, kakav položajnik, takva i godina – izjavio je za Njuz psihijatar i književnik Vladeta Jerotić – Zbog toga za Dinkića već sada možemo reći da će biti plodna godina. Ni novi album Kikija i Pilota ne bi bio iznenađenje.

Da podsetimo, prema tradiciji položajnik se u Srbiji unapred dogovara, ali u Dinkićevom kabinetu nisu planirali bilo kakvog gosta na Božić, zbog čega domaćin i nije bio u svom kabinetu.

- Čuo sam da je Mirković ušao u moj kabinet i tako postao položajnik – rekao je Dinkić i obećao vredan poklon estradnom menadžeru, čim bude imao priliku da se s njim sretne.

Estradni menadžer tvrdi da nije namerno ušao u Dinkićev kabinet, već da je u pitanju greška.

- Hteo sam da uđem u Mrkin kabinet, i tamo da budem položajnik, ali još uvek se ne snalazim najbolje u zgradi Vlade. Čim sam ušao, zapalio sam badnjak i rekao: “Koliko žara, toliko para. Koliko pepela, toliko domaćica debela.”. Međutim, sledio sam se kada sam video Dinkićevog pomoćnika – rekao je Mirković.

Budući da je reč o slučajnosti, položajnik koji je u vladi zadužen za čišćenje snega, od danas će biti zadužen i za sreću i veselje u kabinetu ministra ekonomije.

Uroš Bogdanović

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
:)))
#1, 08.01.2013 - 12:51