Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

KAKO POSTATI NAJBOLJI BLOGER!

Ukoliko želite da zablistate.Vinete se među zvezde.Ako želite da vaše ime ovaj nik bude večito u onom prvom kvadratiću najboljih blogera evo rešenja za vas!

1) Nikako na sajt ne dolazite sami.Povedite najbolju drugaricu,kumu,strinu,babu ma koga god želite.Samo tako ćete moći čuda da napravite na sajtu.

2)Otvorite jedno 3 lažna naloga i svi koje ste poveli na sajt neka otvore po 3 (ako ne i više).Tako ćete ocenjivati sami sebe i steći osećaj "bitnosti"nije važno što je lažna uopšte verujte mi.Važni su rezultati na ekranu.

I ovi što ste ih poveli neka vas ocenjuju i eto vam već 3 puta koliko... 21 pozitivna bar....

3)Na jedan nalog vašu slku postavite.Na ostale slike iz lepote i zdravle ili skinute sa drugih sajtova.

E sad to što će se ti lažni ljudi pojavljivati samo na vašim blogovima i blogovima vaših rođaka i prijatelja a niti na jednim drugim nije važno.Šta vas briga.Mi ovde pričamo o tome kako postati najbolji bloger.

4)Ići redom i lupati lajkove svima da pridobijete ljude.Ma iako vam je blog glup a vi opet pozitivnu(nema veze onim drugim nalozimamož
ete lupiti uvek negativnu).Tako samo sakupljate poene dodatne na one koje u staru imate(same sebi date ali koga je briga).

5)Nemojte nikako pisati o vama.Ma sačuvaj Bože.Niti o ljubavi.Taman posla.Niti c-p.Treba veoma originalni da budete.

6)Svoju originalnost ćete postići tako što ćete pisati peckave neke teme.Peckave ne znači o peckavim temama o kojima se ne govori nego o nekome na sajtu dobro znanom kog ćete ismevati.Naravno sve je to šala.Pa i najgore uvrede pa ko ne razume glup je.

7)Mora uvek neko biti prisutan na sajtu i pratiti razvoj situacie(i tetka i strina i drugarica).Možete razmeniti šifre.Bitno je da se prati svaki podatak,status,blog.Sve.Imajte čitav sajt u rukama.

8)Odjednom ćete svatiti da ste u kvadratićima samo vi.Vaše društvo.To je najbolji osećaj.Ako se neko kvadratiću približi terajte ga odmah!

9)Visiti ovde non stop a optuživati druge da vise a vi u o vreme da ž
ivite iako svi znaju da ste uvek tu.Gde nas je još logika dovela u današnjem svetu?

10)Kada shvatite da nemate tema i da ih nikada niste imali nastavite sa vređanjem u vidu satire.To najviše pali.Poželjno je ići za nekim i izdavati postove odmah iskarikirane.Onako zvučne.

11)Sem što skačete na postove svima i dajete lajkove skakati i na mailove svima i ukoliko pronađete neku budalu da svira po vašim pravilima dobili ste bingo.

Eto ima još ali ovo bi mogao biti divan početak za vas kao blogera budućeg najboljeg.

Naravno može vam se dogoditi da odjednom shvatite da je jedino što ste postigli da budete gospodar sopstvene sobe i da se sve briše kada izađete na vazduh.

Međutim uvek možete da se vratite,održite i zadržite svoju slavu.

Ali nikako sami...

Uvek sa tetkom,strinom,kumom...

Ili bar njihovim nalozima ako one nisu u mogućnosti.

Svaka sličnost nije namerna.Ovo važi za sve sajtove sa blogovima.Nikako samo za ovaj.Srećno :)


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 26  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

 
Ne možeš da vidiš komentare ovog unosa.