Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MAXMIRA blog

RIBE - POZITIVNA I NEGATIVNA osobina

http://www.svevesti.com/images/sr/243531.jpg
Pozitivne osobine Riba
Lako može da razumete probleme drugih ljudi, jer ste, pre svega, saosećajna priroda. Gde god da se nalazite, trudićete se da pomognete bilo kom u nevolji. Ne kritikujete druge za učinjene greške, jer naprosto umete da prihvatite ljude onakvi kakvi su. Vi ste dragocena osoba, odana prijateljima. Plemenite i blage naravi vi pre svega volite mir. Uvek ste zainteresovani za pomoć ljudima koji su krenuli pogrešnim putem. Imate ogromnu intuiciju i reklo bi se da je dolično upotrebljavate, kao i to da imate jaku perceptivnu moć i vrlo suptilnu psihu.
Vi ste veliki idealista, i ceo vam se život svodi na traženje i popravljanje sveta, u kome bi se moglo i bolje živeti i bolje voleti. Verujete da će ljudi uvek pomagati jedni drugima što je za vas nešto najprirodnije. Vi ste osoba za koju je najprirodnija stvar da deli svoja dobra sa drugima. Vi stičete novac sugestijom. Ovo nije baš čist štos, jer ste vi najpsihičkiji znak Zodijaka.
Na kosmičkom nivou, za vas se može reći da ste najintuitivniji od svih znakova u Zodijaku. Kaže se da vi možete samo da zamislite šta želite i da će vam se to i ostvariti, a da pritom uopšte niste otvorili usta. A vaše želje su razne, i pre svega obožavate luksuz, uživanje do krajnosti, i najžešće računate na svoje talente koji su obično nadljudski. Često u vašoj prirodi ima veliki parazitski deo.
S druge strane, možete biti i tip koji se može nazvati staromodnim mučenikom. Ni novac ni materijalni uslovi ne mogu vas sprečiti da se i dušom i telom predate ljudskoj vrsti. Vi živite da bi služili i da bi se predavali nečemu, a da je to ipak tako, svedoče i brojni isposnici iz istorije koji su se zavetovali ideji. Skoro svi mučenici su bili vašeg znaka.
Ribama kao vodenom znaku, odgovara Akvamarin. Ovaj sjajni dragi kamen ime je dobio od dve latinske reči, voda i more, jer njegova plavo-zelena boja podseća na boju mora. Veruje se da akvamarin donosi harmoniju i sreću u braku, pa je zato on dobar izbor za verenički prsten.
http://www.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2012/01/ribe-e1325381659263.jpg

Negativne osobine Riba

Ponekad ste skloni depresiji, i možete da izgledate tužno i napušteno. Često verujete da ste ne svojom krivicom predodređeni za lošiji život nego što zašlužujete. Imate utisak da je svet jedno gladno i okrutno mesto. Tražite sklonište kod drugih ljudi, i tada ste vrlo slabi, meki i gotovo infantilni. Lako se obeshrabrujete kad vam nešto ne polazi za rukom, i skloni ste da se potpuno osamite i da tako razmišljate o svojoj zloj sudbini.
c/p od Vragolanke


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

matoritaxi (65)
caoooo ribice,a iz kojeg si ti moraaaaaa?Hoces da plivamo zajednooo...uh bas si slatkaaa
#2, 02.02.2013 - 20:30
trenutno plivam u februarskom moru... ali žurim u martovsko... pa ću ondak dalje... ako me stigneš i možeš da držiš tempo, slobodno se pridruži... HVALA na komplimentu...
02.02.2013 - 21:42
edmondd (40)
Izvinite ali ima dosta ne tacnih podataka...u ovom tekstu pola stvari pripada Vodolijama a ne Ribama....Sebicnost ih krasi i veoma je kvalitetno kriju.....Riba ce odraditi neku stvar najkvalitetnije moguce u odnosu svih znakova,ali ce na kraju biti po "Srpski".
#1, 02.02.2013 - 00:35
videću kada postavim horoskop za Vodolije... pa ih uporedimo... ih, gde me nadje - i ja uvek sve uradim najbolje moguće u datom momentu ali da je KAKO JA KAŽEM...
02.02.2013 - 21:42