Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MAXMIRA blog

BLIZANCI - POZITIVNA I NEGATIVNA osobina

copy-of-horoskop1.jpg
Pozitivne osobine Blizanaca
Krasi vas veoma velika inteligencija, brzina mišljenja i ogromna radoznalost. Pripadate onima koji su stvarno imanentni, a interesovanja su vam uopšte široka i raznovrsna. Obožavate da učite, i vi ste veoma analitična osoba. Volite da upotrebljavate svoj intelekt, naročito kad imate publiku.
Vas mnogo više vodi razum nego emocije. U svakom slučaju, niste osoba jednog jedinog načina mišljenja. Osoba ste koja može da bude veoma tolerantna i da u isto vreme misli na nekoliko načina o istoj stvari. Umete, takođe, da donosite brze odluke. Kako ste veoma prilagodljivi, možete da se osećate prijatno svuda. Vi ste osoba koja može da se prilagodi svim situacijama i ljudima, i koja retko sumnja u sebe. Sigurni ste u svoje talente i u svoju sposobnost da mislite. Najzadovoljniji ste kad možete da se pravite važni svojom pameću.
Nikada vam ne nedostaje mašte, uvek imate dovoljno novih ideja. Prava ste pričalica, koja uvek prati modu, i ide u korak sa vremenom. Zato vas izgleda gotovo kroz ceo žvot prati mladolik izgled. Literatura i umetnost idealna su polja za vas, a kreativnost u bilo kojoj formi, vaš je zaštitni je znak. Kao ličnost ste često veoma šarmantni, elokventni i obično ste svuda u centru pažnje. Mnogima ste zbog toga veoma simpatični, naročito zbog životnog stava "lako ćemo", kao i zbog vrcavog smisla za humor. Istina je da um stoji iza svega, ali vaš bezlični um upravo bi morao da bude motor koji radi za vaš uspeh.
Vi ste talentovani i mnogostrani i pokazujete različite sposobnosti, pa iako sami niste od "novčanih" tipova, vaš kvalitet mišljenja ukazuju na rast i uspeh. Sigurno da ovo može da bude i u prenosnom značenju.
Kamen zaštitnik ovog znaka je ahat. To je poludragi kamen, čija su mistična svojstva donosila zdravlje i dug život onima koji su ga nosili, a posebno Blizancima. U antici se verovalo da ahat donosi elokvenciju (govornički dar) i da štiti od glavobolje. Takođe, verovalo se da odnosi umor očiju i da štiti od kožnih bolesti. Može biti crven ili beli, ponekad sa mrljama. Srećan je za baštovane i sve one koji se na bilo koji način bave zemljom. Najčešće je ovalan i, kako su verovali stari Rimljani, donosi bogatstvo. Da bi pojačali snagu ahata, Cigani su nosili i hrizofraz, drugi srećni kamen za Blizance.

Nedeljni-horoskop-BLIZANCI-620.jpg
Negativne osobine Blizanaca

Dešava vam se da često započinjete veoma mnogo stvari i poslova odjednom, a na kraju da ne završite ništa. Ponekad se veoma teško koncentrišete, a neki put vam je dubinsko ulaženje u problem pravo "špansko selo". Možete da budete veoma površni. Često se užasno dosađujete, baš zbog svoje preterane želje da se stalno zabavljate. Ne držite obećanja, a ponekad vam je odgovornost mislena imenica. Iako izgleda kao da ste stručnjak za mnoge teme, često to znate samo ovlažno. Zbog svoje blagoglagoljivosti obično na prvi pogled ostavljate bolji utisak o sopstvenoj obrazovanosti. Mislite samo na sebe i na svoje sopstveno zadovoljstvo.

c/p od Vragolanke


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: