Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zvirko blog
Ona je još kao dete bila mirna i mila, stalno je sanjarila, gledajući svet svojim polupospanim pogledom, svaki put kad je pogledate, kao da se probudila 10-ak minuta pre toga.
Neptun koji vlada znakom Ribe, daje ovim ženama, jednu finu, magijsku notu, koja ih čini neodoljivim za većinu pripadnika muškog roda. Svesne su svoje privlačnosti, ali deluju nekako stidljivo i uzdržano, tražeći u svakom potencijalnom muškarcu svog princa iz snova, beli konj je tu više stvar folklora :)))
Svi misle da su ove žene smotane i da se teško snalaze u svetu muškaraca, što je samo delimično tačno, one se (relativno) lako snalaze samo u svom svetu snova i mašte, stvarnost i realnost im izaziva laganu nelagodu. Emotivnost je jedna od glavnih odlika ovih žena, koje „padaju“ na romantiku i na nežno iskazana osećanja. Mogu biti vrhunske umetnice, ali i najbolji majstori u poslu kojim se bave, i to u slučajevima, kada svoj posao prihvate i percepiraju kao deo svog malog unutrašnjeg sveta, gde su one opuštene i sigurne, spremne da daju sve najbolje od sebe... Iznenađuje lakoća sa kojom pristaju na ulogu žrtve, pa i u situacijama, kad za to nema nikakve potrebe. Intuicija je njihovo moćno oružje, uz pomoć kojeg nenametljivo prolaze kroz najteže i najkomplikovanije životne situacije. Ne zaljubljuju se tako lako i nije ih jednostavno dobiti, ali kada se predaju, najčešće pogube sve konce i potpadnu pod uticaj partnera.
Seks sa ovim ženama zahteva strpljenje i duge predigre, idealno je da bude začinjen jednom decentnom dozom romantike. Ove žene su retko cunami, koji će vas oduvati silinom strasti i seksualnog iscrpljivanja, ali sa njima je zagarantovano ispunjenje mnogih želja i očarava spoznaja, kojom su lakoćom spremne da vam pruže neslućena zadovoljstva.
Za kraj, moram napisati, one su tajanstveni cvet, koji vam budi nesavladivu potrebu da ga pomirišete, koji vas neminovno opija i svojim mirisom vas osuđuje na čudni koktel: opijenosti, omamljenosti, osećaja zadovoljstva, a u stvari imate samo jednu sigurnu stvar – iluziju da vladate situacijom...


Astrološke crtice by Astro Consigliere

C/P


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: