Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
maleckaa blog

Mnogi se, verujem čude, što nisam naricala, što nisam klela život i sudbinu zbog koje te više nema kraj mene..možda sam bila premala za to, a možda baš zato što sam bila mala, bila sam lišena gorčine života, zatrovanih misli zbog kojih svaki događaj doživljavamo bijesom na koga ili čega...

Zahvalna sam svim srcem što si mi Ti bila majka, sa svim svojim manama, zbog njih sam te još više volela, sa svim svojim vrlinama, zbog njih sam te cenila.

Zahvalna sam Ti, draga mama,- svi su ljudi isti, voli svakoga bezuvetno i uživaj u malim stvarima...i biti ćeš, zlato, srećna.

Zahvalna sam Ti majko, na poljupcu ujutro dok si mislila da spavam, nežno da me ne probudiš.

Zahvalna sam Ti na onoj traki za kosu koju si celu noć plela za mene, jer sam izgubila staru.

Nisam nesrećna što te više nemam, srećna sam što sam te uopće imala!!!

I čak da je to bio samo tren, da sam te imala svega par minuta u životu, verujem da bi bilo dovoljno da preneseš svoju ljubav na mene, da ostaviš trag zauvek.

Jer kad te netko voli, kad nekog voliš, ne postoji vreme, ne postoji mesto ni dimenzije, .., pravi prijatelji; ne moramo ih uvek videti da bi znali da su uvek tu negde za nas.

Tako, draga Majko, budi ponosna, jer dala si svome detetu srce koje zna voleti, koje veruje u ljubav, koje se zna radovati malim stvarima i biti sretno.

I znam da i Tebe raduje kad me gledaš nasmešenu, znam da te raduje što te se sećam s osmehom a ne sa suzom.

Jer zaista, gde mi je razlog za plakanje, ta koliku sam sreću imala kad sam Tebe za majku dobila!!! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: