Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
lena65 blog

boze naucime velikog koraka u mom zivotu

...nauci me velikog koraka da nacinim u zivotu da naucim prepoznati otrovnu zmiju ma koliko bila lepa i zakamuflirana ..naucime da ne oprastam zlobnima , naucime da ne trpim koristoljibivog i lazljivog ...naucime da ne budem toliko bolesno iskrena ..naucime da sacuvam dobrotu duse moje, velicine okeana a da ga ne dopunjavam suzama i da ne hodam stazama patnje .naucime da se uvek smeskam i kad mi srce jeca od bola i nepravde ..naucime da se borim sa samocom i da ne pokleknem u ubedjivanjima losih i manipulativnih kreatura ..nauci me gospode dragi da umem prepoznati iskrenost u oku koje se smeje samo za mene naucime da sacuvam radost i dete u sebi .nauci me da ne gledam podrugljive nemocne da gledaju moj sjaj.osvetlaj mi put kao sto si to ucinio 25 jula ispred mene svetlost iza mene tamni mracni oblaci i grmljavina ..pomozi mi da preguram i ovaj period tezak za mene bez ljubavi i zastite ....najbitnije sacuvaj moje emotivno i preosetlivo srce..hvala ti dragi gospode sto bdis nadamnom i nad mojom sudbinom i cinis da se osecam blagosloveno tvojom voljom ..


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Alexdj986 (31)
KAKO ZRAČIMO TAKO I PRIVLAČIMO. :-)

GDE NAŠE MISLI ODU, TU ĆE SE I NAĆI OSOBA SA OSOBINAMA NAŠIH MISLI. :-)

KAD GOD NAM SE POJAVE NEGATIVNE MISLI, RAZMIŠLJAJMO O NJIMA KAO O GUBITKU NAŠEG VREMENA, A KAD GOD NAM SE POJAVE POZITIVNE MISLI, RAZMIŠLJAJMO O NJIMA KAO O KVALITETNO ISKORIŠĆENOM VREMENU. :-)

KADA ČOVEK OTPUSTI EGO, TADA POSTAJE ANTENA KOJA EMITUJE LJUBAV. LJUBAV U NAMA JE NAJPRIBLIŽNIJA ONOME ŠTO MI ZAPRAVO JESMO. :-)

KADA SPOZNAMO LJUBAV U SEBI, TADA MOŽEMO DA DELIMO SVOJE BIĆE SA DRUGIMA. DA BISMO TO POSTIGLI POTREBNO JE DA VOLIMO KAO MALO DETE. :-)

BITI DETE ZNAČI BITI ONO ŠTO JESI I IMATI SVOJE PRAVO LICE. UKOLIKO NEKA OSOBA DOZVOLI SEBI DA BUDE DETE, TO ZNAČI DA JE DOZVOLILA DA NJENO PRAVO LICE IZAĐE NA POVRŠINU, ŠTO JE PREDIVNO. :-)

JEDINO SA NAŠIM PRAVIM LICEM POSTAJEMO CELINA. CELINA ZNAČI BITI POTPUN. :-)

VELIKI POZDRAV ZA VAS I ZA KIKINDU, JER MOJA LJUBAV JE IZ KIKINDE. :-)

http://www.karike.com/blog/257598/muskarac-i-zena-meditacija-i-ljubav :-)
#3, 29.03.2013 - 11:18
izgleda da niste nikad stradali od nasilnika zato drzite se ovog stava ..meni od nasilnika zivot visio na koncu zato sto sam se drzala ovakvog stava ..na pruzenu ljubav i paznju i neznost bilo mi uzvraceno maltretiranjem pretnjama i zastrasivanjem ..i dalje se to nastavlja tortura samo u drugom obliku ..ljudska zloba nema kraj i granice
29.03.2013 - 14:56
#2, 29.03.2013 - 11:00
pozdrav draga ninaR
29.03.2013 - 14:52
Bože i mene nauči da prepoznam otrovnu zmiju ma koliko je lepa i zakamuflirana!
Nauči me!

Pozdrav leno
#1, 28.03.2013 - 15:31
pozdrav draga prijateljice
28.03.2013 - 16:26