Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
moderator blog

Jos jeftiniji SOL-ovi i Flirtic krediti ako kupujete preko QVouchera!

Mnogi od vas znaju da je daleko najjeftinija opcija za kupovinu SOL-ova na Karikama kao i Flirtic kredita na Flirtic.rs ako kupujete preko servisa QVoucher . Jedini nedostatak je u tome sto samo korisnici iz Srbije mogu da koriste taj servis. Neki od najaktivnijih korisnika na Karikama upravo koristi QV preko koga kupuje SOL-ove.

AKCIJA DO 30.4 - SVI KOJI KUPE SOLOVE PREKO SERVISA QVOUCHER DOBICE JOS 20% BESPLATNIH SOLOVA NA KOLICINU SOLOVA KOJU SU KUPILI! To je dodatno najjeftinija opcija za kupovinu SOL-ova. Preko QV mozete kupiti i Flirtic kredite i za to isto vazi 20% besplatnih Flirtic kredita na kupljene SOL-ove do 30.4

NAPOMENA: Dodavanje SOL-ova ili Flirtic kredita NIJE AUTOMATSKI! Dodajemo gratis SOL-ove kada nam javite ili kada vidimo u admin panelu, na ovo korisnicko ime.

Dovoljno je reci da preko QV 1 SOL moze da kosta 8 dinara dok npr. preko SMS-a od 20-ak dinara u zavusnosti od zemlje i broja kupljenih SOL-ova!

Sada mesta koja primaju uplate preko QVoucher ima prakticno "na svakom cosku", pogotovo ako zivite u Beogradu. Ovde mozete da pronadjete najblize uplatno mesto i kupiti QV dopunu a onda na sajtu kupiti SOL-ove i platiti preko QV (prodavcu na kiosku kazete zelite da uplatite QVoucher dopunu a ne SOL-ove jer to posle vi sami dopunjujete na sajtu). Napomena: Osim kupovinom na kiosku QVoucher dopune možete kupiti i uplatom u banci, pošti ili e-bankingom. Saznajte vise.

Neka od poznatijih mesta gde mozete kupiti QV dopunu: prodavnice Trafika, VIP menjacnice, Smartphone Shopovi, NIS pumpe, QIWI terminali itd. Kompletnu listu mozete videti ovde na mapi i pronaci najblize uplatno mesto Vama.

Kada dopunite svoj QV nalog onda idete na ovu stranicu da kupite SOL-ove putem QV ili se ulogujete na svoj Flirtic nalog da kupite Flirtic kredite.

Uputstvo za uplatu QVouchera na POS Terminalu

Idite do bilo kog našeg prodajnog mesta koje vidite na mapi . Tražite da uplatite QVoucher dopunu (prodavcu na kiosku kazete zelite da uplatite QVoucher dopunu a ne SOL-ove jer to posle vi sami dopunjujete na sajtu). Ukoliko Vam prodavac kaže da NEMA, zamolite ga da Vam omogući dopunu posto mu je usluga sigurno OMOGUĆENA.

Koraci dopune (ono sto treba da uradi prodavac na kiosku):

 1. Uključite POS terminal u slučaju da već nije uključen
 2. Odaberite opciju 1-prepaid dopune
 3. Aparat će traziti PIN kod. PIN kod za QVoucher dopune je isti kao za dopune kredita mobilnih telefona. Unesite PIN kod i pritisnite ENTER
 4. Odaberite opciju 3. QVoucher dopuna
 5. Unesite svoj broj mobilnog telefona na koji uplaćujete Qvoucherdopunu , a zatim pritisnite ENTER
 6. Unesite iznos koji uplaćujete, a zatim pritisnite ENTER
 7. Ukoliko su broj telefona i iznos koji uplaćujete tačno navedeni, pritisnite ENTER
 8. Izaći ce Vam slip kao potvrda uspešne transakcije
 9. Proverite slip da vidite da li je sve u redu.
  Ukoliko nije, stornirajte uplatu tako što ćete umesto opcije 3. Ukoraku 5. Odabrati opciju 5.STORNO i ukucati broj transakcije, a zatim ENTER
OVDE MOZETE preuzeti PDF uputstvo, odstampati ga i dati prodavcu na kiosku ako ne zna kako da dopuni QV.

JOS VISE UZIVAJTE NA KARIKE.COM I FLIRTIC.RS UZ JOS JEFTINIJE SOL-OVE I FLIRTIC KREDITE!

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

nema plus niti minus, posto voucher nemoze iz nemacke
#1, 21.04.2013 - 12:54
Uskoro opet akcija za dijasporu
21.04.2013 - 20:57