Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

Ok ona je klinka.Šta podklinkom danas podrazumevamo to jeste diskutabilno.Ali uzmimo 18-recimo do nekih 25,6 ,7.Ili da prevedem mlada žena koja još nije iskusila i preturila mnogo toga preko glave.

Sem što je krasi zategnuto i zgodno telo krase je i nesigurnost i iluzije.Ona još uvek misli da sve može.I želi sve.I to sa vama.Još uvek pluta po nerealnim stazama planova a u koferu koji sa sobom nosi nema gorčine.Tek po neko razočaranje koje sa narednim odlazi u zaborav.

U sexu još uvek nije naučila da uživa maximalno.Još uvek ima predrasude.Plaši se da eksperimentiše.

Rekla kazala(tuđa mišljenja) još uvek tinja nad njenim umom kočeći je u mnogim stvarima.

Šta sa njom možete imati?

Na prvu loptu čini se sve.

Možda i jeste tako jer ona za sobom nema puno prtljaga.Nema ni razrušene mostove.Sa druge strane ima očekivanja koja je neprestano sabotiraju.

Najpre razrešite šta želite uopšte sa njom.Mnogi bi malo lepog tela i čiste zabave.Povratak u mladost sa par lepih upućenih joj reči.

Imajte na umu da ona želi mnogo više.Najverovatnije vas već odmerava kao potencijalnog mladoženju i u glavi upoznaje sa svojom porodicom.Moguće i da smišlja imena za decu koliko god glumila da je divlja i ničija.

Ne hranite njene želje lažnim obećanjima jer će je samo odvući u razočerenja.I ne nudite ono što nemate.

Vratiti se u mladost je lepo ali samo dok se reflektori ne pogase.A nakon toga ostajete sami sa sobom i suočavanjem da ste hteli zaprvo tu mladost a da ženu sa kojom ste (klinku)uopšte ne poznajete ili da vam se takva kakvu ste upoznali nije dopala.

Računi se ubrzo svode i sve se završava.Vi ste odgovorni za još jedno slomljeno srce.Da,na žalost ovoga puta baš vi.

Iako mi je jasno da su i klinke danas i te kako namazane.

Dakle ja glasam za mladost!

Ali bez laži…samo ako su osećanja iskrena i nisu vezana za zadovoljenje sopstvenog ega(može li se to ako je zanatno mlađa od vas?)

I samo…ukoliko ste slobodni!Jer nekim čudom klinka i oženjeni redovno idu u paketu.

E sad…

Ona je nezavisna žena.Prošla je sve i svašta.Retko šta može da je iznenadi.

Ne libi se da iskaže šta oseća ali isto tako ne drami ako joj vi kažete da ne osećate isto.Ima dozu samouverenja i svesnosti sebe koja je čini neodoljivom.

Odlično izgleda i u svojim 40 tim i baš to drvlje i kamenje naučilo ju je da ceni užitke i ubira ih od života.

U sexu uživa maximalno(barem bi trebalo).

Prtljag prošlosti je povelik ali je odlično naučila da ga nosi.

Pod uslovom da je samostalna i da zna šta želi…

Nemojte se zavaravati da ćete je motati oko malog prsta ma koliko vam se činilo da se zainteresovala.na protiv uglavnom će ona vas.

Može se desiti da prespavate kod nje.Napravi vam doručak i kafu a onda vas elegantno otprati kući i zakaže naredni stastanak baš kad njoj odgovara.

A baš ta njena nedostupnost će vas privlačiti iako ćete na samom početku reći sebi daj da probam samo šta me košta.Kako obično to biva.Daj da probam VAS će odvući u mrežu ne nju.

Ne retko baš neće želeti brak (za razliku od klinke) jer je u međuvremenu odlučila da se ne odriče svoje slobode.

Moguće da će od vas želeti samo sex.Moguće neobaveznu vezu a naravno nije isključen ni brak opet bez mnogo potenciranja(ukoliko eventualno nije iz neke manje sredine).

Moguće da deluje idealno ali nije tako.Niti malo.

Koliko god klinka ima strahova oko toga da li će se dopasti on porodici (veoma važna stavka iako većina poriče)da li će posedovati materijalno ono što je zacrtala…

Toliko starija ima strah od otvaranja,vezivanja,ljubavi.

Istina, naučila je ona da uživa ali onaj momenat da sve može da se rasprši u trenu koči je u mnogome baš kao mlađu iluzije.

I jedna i druga na svoj način umeju da vole.

Grešite ako smatrate da starija ne ume.Često ume čak i više i jače.Mlađa će voleti pre san o porodici.Starija o bezuslovnoj ljubavi.

Sad…

Izbor je isključivo na vama

Nisam ja određivala nikakve parametre samo uočih neke razlike.Koje ćete možda čitati uz kaficu ili na pauzi za ručak ako ste u vezi sa jednom od njih dve a još uvek niste sigurni kako i šta…

Bila klinka ili starija…

Žena je ipak žena.Za ljubav stvorena.

Kada ljubavi nema ona je džangrizava.Do podne mrzi sebe od podne svet.A što je više nezadovoljna to više krivicu nalazi u drugima kako bi sebe opravdala.

Volite je bilo da je mlađa ili starija!

Ali joj nikada ne pokazujte koliko vam je stalo u potpunosti.Uvek sačuvajte malo za sutradan pa izvadite iz šteka i pružajte joj po malo!

Naravno....

Ovo je samo moje mišljenje. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 28  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

Shiraz (53)

Ja znam, odavno.
#14, 13.05.2013 - 14:09
Tesko pitanje si postavila.:))Kako li ce spavati sad nasi muskiciI odluciti sa kojom biti:)))
ahahahaha
#13, 23.04.2013 - 19:17
nislice (46)
Bas...:)
http://www.youtube.com/watch?v=mxN9NRDouP4
#12, 23.04.2013 - 14:18
daca5 (43)
Najbolje je obe:)
#11, 23.04.2013 - 12:02
Shakymich (43)
Pa nemam jos u planu da crknem, a jako bih voleo da znam kad ce to biti da bih mogao da se okupam, obrijem, picnem kao mali wc, nakrkam se i napijem dobro, kresnem neku dobru ribu, zapalim svecu i legnem spokojan...ali to su planovi za nekih sezdesetak godina a ne za sad...
#10, 22.04.2013 - 22:53
vitezkoja (41)
da nije ovako starija sa prohtevom klinke a klinka a prohtevom starije dilema sa kojom se mucite šta da budete a ovo Najpre razrešite šta želite uopšte sa njom šta ona ustvari želi da se sa njom uradi a ne sta mi želimo sa njom kod nas su karte uvek otvorene zna se šta pa onda sve ostalo obrni okreni ni jedna nezna šta hoce od života da uradi obadve imaju kalkulator u glavi šta kako i sve unapred isplanirano a kada to ne ostvare nastaje đumbus a nikako da se prepuste da ih neko voli
#9, 22.04.2013 - 22:35
Bravo, svaka ti cast!
#8, 22.04.2013 - 20:02
Hvala
22.04.2013 - 22:26
ova mala nije sama kad je nema medju nama
#7, 22.04.2013 - 18:17
Nije,nije
22.04.2013 - 22:26
Shakymich (43)
To po beogradski-asfaltirano...ne ulazim u dalju polemiku jer si sama naglasila da te ne zanima tudje misljenje osim tvog...
#6, 22.04.2013 - 13:40
Eto sad znala sam moraš to mene da onako pošteno pa taman crko))
Nisam rekla da me ne zanima tuđe mišljenje u vezi teme.da me ne zanima ne bih pisala.Ili bar ne bi komentari javni bili.Zanima me veoma samo ne ulazim u rasoprave.To je razlika
A bez tebe bi bilo dosadno
22.04.2013 - 22:26
Uh joj princezo-carice :)!
#5, 22.04.2013 - 11:51
)) Živela Vanjo moja uživaj
22.04.2013 - 22:24
1  2  [»]