Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
stavra blog

Za sve zene(devojke) koje sanjaju o pravoj ljubavi... ,-)

Kako može da bude, misli i dela su u nama, samo to treba podeliti, dozivi ovo za svakog je, svi smo mi ljudi ,-)

Ti imaš moć nadamnom, osećam je ali te se ne plašim. Volim kad si moćna, kad bukvalno mogu za zadrhtim od tvog dodira, tebi to znači, ti si najlepša i najača zena, meni jedina prava. Volim dominantnu zenu ona zna šta hoćeš i to radi, to mi treba... Snjom nikad nije dosadno ona poseduje sve kvalitete za zdravu ljubav i iskrenost. Ona zna sve moje tajne i slatke a i one gorke. Toliko toga ima u meni da ti treba večnost da istražiš moje puteve i svaki put se iznenadiš i nadješ nešto novo..
Nosim te ceo dan u grudima, prijaš mi, da li je tako i kod tebe; više nije stvar da li mislim o tebi; stvar je da ziviš u meni kao i ja u tebi. Ako uspeš da me nosiš u sebi a da mnogo ne misliš o tome, jer moraš da radiš bilo bi lepo,(stalno si prisutna u meni i mislima), da li je i kod tebe tako, reci mi?... Stopili smo se; sad je gotovo, jedno drugom postajemo deo svakodnevnog zivota, misli i osećaja. Energije nam putuje kroz samo nama znane kanale i stalno se mešaju i ako mi radimo nešto drugo. energija zna mnogo bolje od nas ko smo mi i zašto smo spojeni, dobićemo odgovor jednog dana ali treba raditi na tome... Ma i kosmos je mali za nas-šalim se-mi smo veći od njega-xaxax ,-).
Svaki deo ovih reči osećaš, veruješ u njih i znaš da su stvarne..... toliko stvarne da se pitaš mnoga pitanja, živela bih snjim i delila svoj zivot, osećam da je to to, ali se i plašim, toliko je jak za mene da može doći do toga, da do kraha totalnog,mogu da ga volim da prosto sijam kao zvezda, a on to moze da mi da, malo se bojim toga, hrabra sam i ići ću dalje valjda zna šta radi? xe, naravno da zna i on je muškarac koji zna šta hoće od zivota i tebe...

Ovo što osećaš ove reći i misli nisu deo samo pukok početka ljubavi kao kod mnogih običnih ljudi, Ne ja umem i znam... Ovako će biti uvek dok nam zivot traje dok dišemo jedno za drugu, ovo nije ni mašta, Ne ovo je stvarnost, dok me god budeš osećala nikad neće stati...uvek će biti ovako kao sad.
Želiš li takav zivot u dvoje da sanjaš otvorenih očiju, ne brini to je tvoja stvarnost, ja ću te voditi kroz nju, Tebe sam odabrao i dajem ti to... uzmi je i diši, jače udahni da osetiš sve.
Za moju ljubav... njen V.....


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

aaaa xaxax nisam.... car si... ali znaš već, bolje da ćutim!
#1, 06.05.2013 - 14:45