Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Andreja77 blog

KAKO JE KAD ŽIVOTNE ODLUKE DONESEŠ U TRENU

Put koji si prešao/la nije prav već pun raskrsnica. Na svakom koraku bio je po jedan putokaz koji je označavao različite pravce; na jednu stranu vodi puteljak, na drugu travnata staza koja se gubi u šumi. Jedan od tih puteva izabrao/la si nasumice, neke druge nisi ni video/la; ne znaš kuda bi te odveli oni kojima si okrenula leđa, da li na neko bolje ili gore mesto; ne znaš, ali u svakom slučaju se kaješ. Mogao/la si nešto da učiniš a nisi, vratio/la si se umesto da kreneš napred. “Il gioco dell’oca”, sećaš se? (društvena igra poput “Ne ljuti se čoveče”.
Život se manje-više odvija na isti način.
Duž raskršća tvog puta srešćes i druge sudbine: da li ćeš ih upoznati ili ne, proživeti ih do kraja ili ih napustiti, zavisi samo od odluke koju moraš donieti u jednom trenu. I mada to tada ne znaš, od toga da li ćeš nastaviti pravo ili negde skrenuti, zavisi često i tvoj život, kao i životi tvojih najbližih.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Samoca (49)
:)
#1, 10.05.2013 - 02:41
 

Korisnik
offline
offline Andreja77 (40)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova