Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
stavra blog
Kreni stani, pa gde god da naidjem jedna te ista slika, 1000 zatvoreniš duša ceka svoj novi početak u čauri bez promene, misao je ova: Čekam da umrem i tad će biti kraj, to je misao koja je u nedostatku snage a u borbi od muke rekao svako od nas i ona je zaživela u nama. Niko nije pazio da će ona u nama zaista živeti i neće dati slobodi da izadje kad zatreba.

Još se tu pojavljuju razni oblici misli, xe, sve se vrti u krug u njima, u trenutku smenjuju osećaji i bezbroj misli svakog dana, to je naš uplašeni život, bez emocija! Ako ih i ima one su duboko zatrpane, još od detinjstva. Tako smo se naučili da ih trpamo u sebe, bez reda i smisla. Tuga me uhvati ovako, svako veče kad vidim tu sliku na kraju. A moj red gde je, Moj red u kome stojim Ja, pa zar opet treba da budem posmatrač istine i vodja sudbine. Niko nece da posluša jer ne veruje sebi a Ne meni.

Ne želim ni nju da vidim i ona je Ta ista, Ta koju volim a ne mogu da joj pomogne, neprepoznaje me, Njoj ljubav daje trenutni život ali ne i svest o tome. Koliko je truda potrebno, za sve te ljude. Zato i postoji večnost, da menjamo oblik, pa ako umeš da uhvatiš dobar talas umeš ako ne gotov si, zatvoren od svojih misli od svoje sudbine koju sebi stvaraš a u isto vreme govoriš kako je ona predodredjena i tu se ne može, ništa, paradoksalno za ne.

Koje iskustvo sam danas skupio, samo uplašene duše koje su se bojale mene, što mene, život im donosim, osete da ima prijam a opet se plaše.

Danas ni ja nisam našao izlaz i ako sam iznad svega. I ja sebe zarobin, mozda namerno da ne osećam, Mozda želim samo da sagled okolinu, potrebno mi je nekad, pukao sam kraj je...

Zakucaj mi u pravi ćas nas dvoje smo isti, ali uvek jedno bolje zna!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

um-etnik (58)
Uzaludan je naš napor da pomognemo zastrašenima ako oni sami nemaju volje i da se oslobode svojih okova. Bekstvo od života svojstveno je onima što naginju smrti.
#3, 16.05.2013 - 23:03
aral (53)
rano si počeo,šteta
#2, 16.05.2013 - 03:16
što rano drugar? ,-) pojasni ako želiš...
16.05.2013 - 11:42
Eto tebe u sitne sate i razmišljaš slično kao i ja))
#1, 16.05.2013 - 00:58
xaxa, sad sam ti nešto napisao :-)
16.05.2013 - 01:00