Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
stavra blog

Kako žena krade energiju

Sve počinje lepim plesom, prosto neosetnim ulaskom u muški bio-sistem. U početku je to igra dva prelepa labuda na tihom jezeru, ivice vode su prekrivene cvećem i granama. U odsjaju vode vidimo se samo nas dvoje i naša ljubav.

Ta ženska pronicljivost je zaista fascinanta, Taj deo kad Ona oseti prilazak muškaraca i zna da je put otvoren. Tad mudro Da par znakova odobravanja i onda lagano nestane noseći u sebi mušku iskrenost prema njoj, I nastvalja da živi svoj život, bez imalo obzira na njega. Bitno je, Da je On upecan!

Taj osećaj za nju je prava droga - ona prirodna. Tačno se oseti koliko joj prija, koliko je ispunjava, ceo svet je njen, Naravno uz malu podršku ljubavi, zar ne I to dobije uvek! A šta vrati - nikad ništa! Misli muškarac je to, evo malo seks i to je to..ccc koja fatalna greška! Ajde možda ta i nije toliko fatalna koliko je fatalna pomisao: Sad je moj mogu da radim šta ja hoću i kako hoću, UH ta graška je fatal fatala....

Eto drage moje muškarčine kako to ide. A mi kao jaki smo, ludi smo, sve je super, a ona te voza kao konja, xaxax joj tuga opšta! Hej, ne kažem ima dobrih žena ali malo.... a po pravilu Te nisu naš muški san!

Xe, a onda na red dolazi par pravih reči, koje taj put zatvore; Reči jako tihe i mirne - toliko jake a slabe, da kao sablja pokidaju svaku nit.... Tad počinje žestoka borba - više mudra - lažljiva i ljigava - Tad počinje svest da se budi.... Tad počinje buica misli - šta, žašto, zbog čega... Ako uspe da te povrati, oprosti joj,nauči je nešto novo, teška je ženska priroda - ne bih bio u njihovoj koži nikad!!!

Tekst je za pouku... ,-)


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Shiraz (53)
#4, 23.05.2013 - 13:53
nislice (46)
:)
http://www.youtube.com/watch?v=SkIen_VlS9c
#3, 21.05.2013 - 23:24
bravo nislice ,-)
22.05.2013 - 00:43
lamistal (32)
#2, 21.05.2013 - 22:26
Ima istine!
#1, 21.05.2013 - 21:07
dušice ja tebe volim, a nikad mi ništa ne uzmeš, šta više, uvek mi uzvratiš, poželeću te jednom skrozzz
21.05.2013 - 22:22