Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Aleks91 blog

Top pet modela ponasanja Vranjskh devojaka

Ovo su pet najčešćih modela ponašanja devojaka iz Vranja... :D

DOMINIKANA

Domaćica pre svega, voli da se vozi u pasata i poštuje kad ga dečko poseduje. Ne smeta joj da svaki vikend ima visoki sto u Holivud, jer ga nekad neje imala.

Žena karijerista, počela je od ništa (najčešće iz Hemijsku školu), poseduje dečka, štiklu, torbicu „Mona“, članstvo u naprednu stranku.

Šeruje Dragojević Olivera, Monteno Kemala i venčanice Pariz. Zna španski, Misonarka je njena misija. I svrha. Tange nosi samo za rođendan, njen i tvoj.

Ako gu prevariš prođeš kao Dominikana i Haiti, dakle: potresen, siroma i usamljen u okeanu žena. Jer toj neje mogla da prećuti. Nesi vu prvi.

JAGODICA BOMBICA

Iz grad je, uglavnom. Kući nema policu sa knjige. Njeni su u partiju, crvenu pre svega.

Ako nije išla u gimnaziju, onda je jebeni kompjuter rasporedio u Ekonomsku. Poznaje Žiketa. Šeruje malu riznicu mudrosti na fejzbuk.

Pokušala je sa pravo u BG, ali je završila Fabus. Tečno se služi smajlijima. Komada šminke ima više od IQ.

Striptiz joj je hobi. Voli s guza. Tampon je njena tajna, tange su očigledne.

Taksi preferira više od bilo koja kola, ne želi da je etiketiraju. Volela bi da joj njeni kupe pežo. Većina se loži na nju. Nevina je.

GSP RAJDERKA

Intelektualka i ponosi se time. Švercuje se u GSP iz bunta. Ima dovoljno keš i dečka na ETF. Probala je travu. U Holivud ide samo na godišnjicu mature.

Preferira lokali sa dobro vino i još bolju muziku, često se nalakti na šank. Volela bi da tečnije govori francuski. Vodi ljubav uz Haustor i Sade.

Improvizuje poze prema raspoloženju. Možeš da je oduševiš dobrim vinom i još boljom čokoladom. Voli kafane, ali ne postavlja slike.

Uvek ima slušalice u uši i lista B92. Zna da odsvira na klavir “Na kraj sela žuta kuća” i “Oči boje duge” . Opsednuta je sa tviter. Tamo je dogovorila poslednji dejt.

Sve ti je ispričala za bivši i voli da vidi tvoju reakciju.

ASFALT GIRL

Sa periferije je, ali se seća prvog dana kad je nagazila asfalt. Kad se uda planira da postavi laminat u boji asfalta.

Ona voli sve, loži se na rok, dens je asocira na srednju školu, a na narodnjak se prvi put poljubila. Ćale joj vozi mečku 123-ojku. Ima akaunt na pinterest i prati citati Mike Antić.

Pije samo Somersbi. Uvaljuje se po separei. Engleski zna! Možeš da pitaš, ali ona zna kome će sledećem da da. Beri Vajt kod nje je tačka Ge.

Voli da izmesiš kao Petar Cvetković u „Varljivo leto“. Privlači pažnju i rado je se seća. Nosi uštirkane tange i mrežaste čarape do kolena.

Ima nevine oči i brzu ruku. Na Jumkov bazen ide i zimi. Omiljena poza 69, naravno da je čula, videla, čitala i probala. Ti si joj drugi.

ŠKA ČKA

Nema konkurenciju, preti kao Marta Savić. Vozila se na R1, ZZR, GSXR i CBR. Prenaj riba.

Sve u fulu, koža, klima, abees i milje u džipu njenog dečka. Sluša samo prenaj ziku, čita samo prenaj „Vranjske“, jede samo prenaj picu , pije samo prenaj skivi redbul, ima separe prenaj.

Perspektive bez, jer nije stigla dotle. Nosi helanke, na fitnes i na ulicu. Mis siksti sat i ermaks 2 uz svarovski minđuše, prenaj kombinacija.

FB ima, al se njen dečko dopisuje s tebe. Nema što da tražiš kod nju ako čitaš ovoj. Daje dečku i nekom liku što ima 34.

P.S.

Sve nose hipsterske naočare!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

um-etnik (58)
U Vranje teško za biranje? :D
#2, 23.05.2013 - 22:51
Shakymich (44)
Da gu jebu, sto bi rekli Vranjanci...
#1, 23.05.2013 - 18:36
 

Korisnik
offline Aleks91
Srbija, Pčinjski okrug, VranjeBlogovi: tagovi
nema tagova