Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
stavra blog
Odmah je osetila iskrenost reči upućenu njoj. Probudio sam joj nadu, 'znaš i sama kako je to lepo'.

Nije trajalo dugo, jer nesmotren nastup probudio je drugi deo nje! Deo gde se nalazi njena nemila prošlost. Jako je dobro sebe naučila, Da povredi drugog - u ovom slučaju mene. I da uspela je. Nisam odmah shvatio to, da sam trebao da joj kažem: Dušo, nisam ja taj, ta tvoja slika iz prošlosti. Da je nadmudrim i pokažem drugu stanu.

Ona od sebe pravi vučicu koja sama ide svojim putem, sama ali ponosna. Njen ponos je nosi i to je sve što ima. Nažalost tako će i ostati, gladna vučica - sa besom u sebi. Korača uhodanom stazom u belom snegu kojom su prošle mnoge pre NJE.

Možda je i bolje što je otišla, koliko je truda potrebno za nju, pažnje, Koliko moći treba upotrebiti da bi se njena slomljena duša povratila? A šta ako i tad uspeš izostane, a šta ako joj i tad dušu ne zalečim?

Lepa a sama - gorak ukus na usnama. Nesumljam, napraviće ona svoj svet, U kome uživa koliko može. Njen mali san u kome se skriva.

Možda, najgora istina koja stoji kao stub nepomičan; Je trenuak kad Ona neprepoznaje mene - Ono što joj je prišlo, Ono što je zove. Možda je još gore kad odmah oseti spajanje dve duše a bezi od toga!
Mozda i ja treba da odem u p.m.

Ako išta treba; Treba milovati svoj unutrašnji svet. Pusti ti ga, Napolje da živi... Kaže mi: o da moje misli su lude... nevideh te misli samo spoznah da želi da se upozna.

Na kraju dolazi Pelikan gumica pobriše crte i zareze, a papir ostaje prazan za crtanje... ljubim Vas ,-)


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Alexdj986 (31)
"NE DOŽIVLJAVA ČOVEK PATNJU, NEGO PRETVARA U PATNJU ONO ŠTO DOŽIVLJAVA" - MOOJI

Koliko znamo o sebi, toliko znamo i o ljubavi. :-)

Kada čovek otpusti ego, tada postaje antena koja emituje ljubav. :-)

Kako zračimo, tako i privlačimo.
Gde naše misli odu, tu će se i naći osoba sa osobinama naših misli. :-)

Da bi čovek bio potpun, potrebno je da nijedna emocija ne dominira nad ostalima. Ukoliko su sve emocije ravnopravne kao spektar duginih boja, tada čovek može da uživa u svakoj boji. :-)

Odličan blog. :-)
#4, 27.05.2013 - 01:31
Tako je drugar...bravo- zapamtiću tvoje reči-vrlo dobro.!
Da bi čovek bio potpun, potrebno je da nijedna emocija ne dominira nad ostalima. Ukoliko su sve emocije ravnopravne kao spektar duginih boja, tada čovek može da uživa u svakoj boji. :-)
27.05.2013 - 07:21
Na žalost dobro poznatapriča
Blog odličan!
#3, 25.05.2013 - 00:47
nislice (47)
,,Na kraju dolazi Pelikan gumica pobriše crte i zareze, a papir ostaje prazan za crtanje..."
http://www.youtube.com/watch?v=7y3RjMEXBnw
#2, 24.05.2013 - 19:14
golubovi (65)
Dopada mi se!!!!!!!!
#1, 24.05.2013 - 15:31