Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
saani77 blog
DUŠKO RADOVIĆ O MUŠKARCIMA

Nekada su ili zidovi bili mekši ili muškarci tvrđi. Danas je teško naći čoveka DA vam ukuca ekser u zid.

Danas je toliko teško biti muško DA su mnogi odustali. Mnogi još uvek izgledaju prilično muškobanjasto za svoje namere.

Neko se u međuvremenu rodio. Traži sisu, Ali sise nema. Nude mu cuclu I kašičicu. Sise su ukinute. Da su sise dobre, I muškarci bi ih imali.

Muškarci NE mrze žene onoliko koliko viču na njih, niti žene vole muškarce onoliko koliko ih slušaju I trpe.

DUŠKO RADOVIĆ O ŽENAMA

Žena je Kao zima, ima dobre I loše strane. Dobre strane joj se vide, a loše osećaju.Mnoge žene mogle bi mnogo I lepo DA vole, Ali nemaju Koga. Svi se prave DA su već voljeni, sramota ih je DA priznaju DA nisu.

Ženama je potreban samo Mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljiv detalj, sitan povod, a zatim sve rade same: vole, pate, nadaju se, maštaju I plaču.

Obratite pažnju na to kako vas žena do jutros tužno I žalosno gleda. Setite se šta je to što imaju sve druge žene, a samo vaša žena nema.

Jedan naš samokritični prijatelj ovako razmišlja: Ne treba MI takva žena koja bi pristala DA se uda za mene.

Žene poznatih muževa lakše se ponovo udaju. Novim muževima imponuju njihovi bivši muževi. Deo te slave poneće I oni, u svoje sledeće brakove.

Nemojte biti sebični. Udelite malo svojih žena I muževa onima koji ih nemaju.

Zakon kaže DA su muž I žena u bračnoj zajednici ravnopravni. A to može I lepše DA se kaže: Povećajte svoje obaveze DA NE biste ugrožavali prava drugih.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vld (44)
#1, 07.06.2013 - 15:02