Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
hakler blog
Kad malo bolje promislim zaista ne mogu da shvatim , što se to dogodilo ili dogadja sa mnom !? ... Mislio sam da sam zadovoljan tišinom i mirom oko sebe , da sam osoba koja je neovisna o tudjim mišljenjima , komentarima , hladne glave , smirena i na sve otporna na svu tu zlobu , osoba koja nikada nece dozvoliti niti moci ( hteti ) nekoga zavoleti ovde , osoba koje nece sebi priuštiti bol da pati ni u kojem pogledu jer ja sam Ja a u luksuz ne verujem ! ...Ali otkada sam ovde ! , nekako to sad sam sebi priznajem shvatio sam da ovde ima zaista predivnih i ocaravajuci ljudi ! . Što je to što te Divne i drage ljude cini drugacijima od ostalih !? , ne znam , ne , još uvek ni sam nisam svestan te cinjenice ali znam jedno ! , na moju srecu svi vi postojite ! ... S druge strane shvatio sam opet da sam nekako uhvacen u klopku nakon ovoga priznanja izrecenog samog sebi !!! , jer mislio sam kada budem odlazio to je to , nema više , nema osecaja krivice niti duga prema bilo kome od vas jer vi ste samo Virtualne Osobe koje nestanu na samo jedan klik od moga kompa , jedan potez i vi ste zaborav , kao da nikada i niste postojali u mome životu ! ... Nisam dugo ovde da bi mogao baš u tolikoj meri komentirati pojedine ljude kao da ih poznajem celi svoj život ali one koje sam upoznao , da , tebe i tebe i tebe lepi moji vi ste ti koji ste se nekako uvukli korak po korak u moje Srce do te mere da i kad šetam gradom ili sedim pred televizorom ili sam na nekoj tekmi ... vas se setim ! , zašto ? , ne znam ! ... Osecam se zarobljen u vašim toplim rukama ali ujedno i zašticeno od mržnje , ljubomore i zlobe jer znam da vi postojite , da ste vi zaista stvarne osobe i da postoji uzajamno Poštovanje koje jako cenim . Neki bi rekli ! , Hakler pa shvatio si napokon što su Prijatelji i Prijateljstvo ! a na to ja kažem ne ! , to nije samo to , to je više od samog Prijateljstva ali u onom dobrom i kulturnom smislu . To su Poštovanje i Iskrenost . Dovoljno sam odrastao i prošao u životu da znam razliku od stvarnog života i virte a pogotovo o Prijateljstvu . Ovo je nešto sasvim drugacije jer ja osecam vaš osmeh , vašu tugu , nezadovoljstvo ali i ljubav i to verovali ili ne samo kroz pisanje ili vaše radove ovdje na karikama . I zato vam Hvala od Srca Prijatelji moji , Hvala vam što postojite u ovim nekim cudnim vremenima , kada svatko gleda samo na sebe i na svoje ja i ne obazirujuci se na druge gaze sve pred sobom , što ste uvek tu kada se najmanje nadam , jer vaše prisustvo i toplina kako mene tako i ovaj svet cini boljim i lepšim ! ... Moje Poštovanje ! ! !


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Alexdj986 (31)
Nijedno mesto na Zemlji, ma koliko predivno izgledalo, se ne može porediti sa lepotom čovekove duše. :-)

U svima nama je 100%-tna ljubav, a sve ostale primese su iluzije uma. Kada čovek otpusti ego, tada postaje antena koja emituju ljubav. :-)

Koliko znamo o sebi, toliko znamo i o ljubavi. :-)

Odličan blog, sve pohvale. :-)

Evo jedan film, za koji verujem da će ti se svideti.

"Mi ne privlačimo ono što želimo, već ono što JESMO" - Wayne Dyer :-)

http://www.youtube.com/watch?v=BIGBGv77LHQ :-)

Pozdravljam te
#5, 21.06.2013 - 16:42
sneki62 (55)
Lepo i iskreno napisano!
#4, 21.06.2013 - 16:33
ponocnik57 (61)
SAVRSEN ,po meni!
#3, 21.06.2013 - 12:02
nislice (47)
odlican blog!!!!
#2, 20.06.2013 - 17:33
Bravo drug..
#1, 19.06.2013 - 22:17
hvala drug :)
19.06.2013 - 22:18