Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
jelci blog
Nemoguće je sresti čovjeka a da ne utičete na njegovu dušu.

Vaša se fizička tijela razlikuju na način koji određuje vaš duhovni razvoj. Mnogi ste doslovce izgladnjeli svoje duše i dopustili da materijalizam potpuno zavlada vašim umom. Duša uvijek ide naprijed, nikad natrag. Ona nosi nadu i ljubav u životu. Nije uvijek lako. Čak ni uz puno napora ne živite uvijek prema tim idealima. Ali, ako se trudite, to je već korak naprijed.

Ponekad duše nisu zle, nego su samo izgubljene ili su zapale u loše društvo. Ako se slažu, pomažemo im da iziđu iz tame na put svjetlosti. Duše koje obavljaju taj posao nazivamo spasiteljima. Njihov je zadatak da se spuste na niže nivoe. Za taj posao odabrani su zbog visoko razvijene snage volje. Usuđuju se spustiti u najtamnija područja. Za to je potrebno puno znanja i hrabrosti. U najtamnija područja uvijek idu u grupama od četiri. Time sačuvaju sve četiri dimenzije duše kojoj pomažu. Tako se zlo ne može umiješati u naš posao. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Imas dobru dusu takvu nema niko,
a I srce ti je ko kuca veliko.
#2, 16.07.2013 - 17:28
:-)
18.07.2013 - 08:19
nislice (46)
,, Duša uvijek ide naprijed, nikad natrag. Ona nosi nadu i ljubav u životu. Nije uvijek lako. Čak ni uz puno napora ne živite uvijek prema tim idealima. Ali, ako se trudite, to je već korak naprijed."
https://www.youtube.com/watch?v=NceIBRyco7Q
#1, 16.07.2013 - 14:13
 

Korisnik
offline
offline jelci (42)
Bosna i Hercegovina, Republika Srpska, Banja LukaBlogovi: tagovi
nema tagova