Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
nemesis013 blog

Prosvetlenje jedina Revolucija..


Tako i jeste.To je putovanje kao munja u oluji.Sve je zapaljeno u delicu sekunde,a zatim ugasheno kishom.Nakon toga svezina i prostranstvo.poruke poziv..Poruka je hitna i provokativna,prepuna duboke povezanosti i podrshke ljubavi.Nema potrebe naprezati se.Treba se opustiti jer ovo nije borba,nije nastojanje vec razumevanje..
Rechi svesnosti su apsolutno jedinstvene.Slushajuci ih dogodice se ponovo i ponovo.Ponovo ces osetiti da ti nisi ova zemlja,vec da si postao deo Neba..jer ove rechi jesu Nebo.Ove rechi dolaze iz domovine,dolaze iz izvora sa kojega smo svi doshli,sa izvora na kojeg se svi moramo vratiti..
Ne vratimo li se na izvor nikada necemo naci Mir..
Фотографија: Prosvetlenje jedina Revolucija..Tako i jeste.To je putovanje kao munja u oluji.Sve je zapaljeno u delicu sekunde,a zatim ugasheno kishom.Nakon toga svezina i prostranstvo.poruke poziv..Poruka je hitna i provokativna,prepuna duboke povezanosti i podrshke ljubavi.Nema potrebe naprezati se.Treba se opustiti jer ovo nije borba,nije nastojanje vec razumevanje..Rechi svesnosti su apsolutno jedinstvene.Slushajuci ih dogodice se ponovo i ponovo.Ponovo ces osetiti da ti nisi ova zemlja,vec da si postao deo Neba..jer ove rechi jesu Nebo.Ove rechi dolaze iz domovine,dolaze iz izvora sa kojega smo svi doshli,sa izvora na kojeg se svi moramo vratiti..Ne vratimo li se na izvor nikada necemo naci Mir..


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: