Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
nemesis013 blog
Shvatila sam da često ne postoji druga prilika; bolje je prihvatiti darove koje nam nudi svet. Ako treba nekom ili nečemu da budem verna u životu, pre svega moram biti verna sebi.
Ono malo iskustva koje sam stekla u životu naučilo me je da niko ničim ne gospodari, da je sve iluzija – a to važi kako za materijalna dobra tako i za duhovne vrednosti.
Ko je makar jednom izgubio nešto što je imao a smatrao svojim neotuđivim posedom (što se meni već bezbroj puta desilo),shvati da mu zapravo ništa ne pripada.
I ako mi već ništa ne pripada, nemam nikakve potrebe da gubim vrijeme baveći se onim što nije moje: bolje je da živim kao da je danas prvi (ili posljednji) dan mog života.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

A inace ovaj blog mozes slobodno nazvati izgubljene dushe.
Tako izgleda svet izgubljenim dushama, u lutanju, u sadasnjem trenutku.
Problem licnih vrednosti je uvek razlog postanka izgubljenih dusha.Kakvi ste to cuvari vrednosti, ako pored vas mora da cuchi jos neko i da cuva isto. Raja.
#2, 21.07.2013 - 08:04
Sto obrisa one silne blogove?
#1, 21.07.2013 - 08:00