Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
goran0808 blog
Hrabri dječak napipao rak testisa svećeniku i spasio mu život
Mali heroj najozbiljniji je kandidat za nagradu Ponos Hrvatske koja se dodjeljuje hrabrim i iznimnim pojedincima.
Nova Glavina – U poplavi loših vijesti kojima nas mediji zasipaju svakog dana iz Nove Glavine kraj Imotskog dolazi nam topla ljudska priča koja grije dušu i služi kao putokaz u ovim mračnim vremenima. Kako javljaju mediji, mladi ministrant (podaci poznati redakciji) spasio je život lokalnom župniku Frani Pedoviću tako što mu je pri redovitom urološkom pregledu napipao kvržicu na lijevom testisu.

Dječak je obavijestio roditelje, koji su brzo reagirali i sve prijavili Domu zdravlja u Imotskom. Fra Frani su ubrzo kirurški odstranjeni testisi i on je sad stabilno. Zahvaljujući prisebnosti mladog ministranta, spašen je fra Franin život.

Ovim putem pozivamo udovice, raspuštenice, udane žene, časne sestre, djecu i sve vas ostale koji obavljate redovite urološke preglede svojim župnicima da obratite pozornost na difuzno zadebljanje testisa, pretjeranu osjetljivost i gubitak seksualnog apetita.

Imajte na umu da testis s tumorom može biti znatno uvećan (do tri puta), a drugi se testis u tom slučaju smanjuje kao posljedica slabijeg dotoka krvi. Ako primijetite neki od navedenih simptoma, prijavite cijeli slučaj u najbliži Dom zdravlja. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Cekaj, mora decak da nam proverava ili moze i nesto starije i iskusnije?
Jel se racunaju i ministranti u onaj prosek lekarska preventiva na svakih 500 pacijenata...?
#1, 26.07.2013 - 16:46