Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MAGIJAAA blog

Нацисти тајне списе за призивање Сатане закопали на врх Косmaja


С. Миловановић

БЕОГРАД-После Ртња о коме је сва светска јавност брујала претходних месеци као места где се виђају ванземаљци и где је сигурно уточиште од (неоствареног) мајанског смака света, још једна српска планина може доћи у центар планетарног интересовања а реч је о Космају, планини надомак Београда. Наиме, ова планинска лепотица осим што је већ деценијама једно од омиљених викенд излетишта Београђана, у себи крије и тајне списе које су ту 1943. закопали немачки војници по наређењу Хајнриха Химлера, вође злогласних СС јединица и десне руке фирера Адолфа Хитлера.

Како је почетком овог месеца објављено на конгресу следбеника Ериха фон Даникена у Њујорку на коме се расправљало о темама окултне и натприродне области, у свету постоји велики број места на коме су нацисти током Другог светског рата вршили окултне експерименте којима је Хитлер са најближим кругом својих сарадника био опчињен. Осим трагања за тајном алхемијског претварања камена у злато и потрагом за светим гралом, Хитлер је сањао да овлада и свим езотеричким тајнама међу које је спадало и призивање ђавола, односно „мрачног гопсодара“ Сатане.
-Хитлер је велику пажњу поклањао езотерији и сатанистичким обредима и није тајна да је такве обреде и сам вршио у присуству најоданијих људи међу којима је био и Химлер. Као жртве Сатани приношени су заробљеници из логора, јеврејског или ромског порекла а фирер је желео да моћ за своја освајања света добије директно од сатане. Наредио је свим генералима Немачке војске да свуда где се налазе траже списе и тајне књиге које би могле да послуже у сврху комуникације са сатаном и једна таква, очигледно и најбитнија, пронађена је у Француској и потиче из 11 века, каже један од учесника „Деникенових дана“ у Њујорку.
Не зна се да ли је Хитлер преко те књиге успео да призове Сатану али је већ током 1943, посебно након краха Немаца у Стаљинградској бици, схвативши да је слом трећег рајха немонован, одлучио да све реликвије и езотеричне и сатанистичке списе, склони на сигурно а највреднију књигу, о призивању Сатане из 11 века, склонио је у Србију. По Химлеровим упутствима тајна књига закопана је на врх планине Космај а због чега је баш српска планина одабрана за скровиште сатанистичке књиг није познато, као ни тачна локације коју је Хилмлер после суђења у Нинбергу однео са собом у гроб. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

edmondd (40)
Eh, dok Nemci sakrivaju po planinama i brdima, Srbi to imaju u glavi , "sakriveno" .
#2, 29.07.2013 - 01:09
zanimljiv tekst MAGIJAAA, ali bi mogao malo da uveličaš font, slova su malecna pa se teško čita
#1, 28.07.2013 - 21:18