Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
maleckaa blog
Ne mogu majko, oprosti mi, nikad nisam ni mogla da idem dalje bez tebe.
Pitam se šta bi bilo, da si ranije saznala za tu neukrotivu bolest, svaku noć isto pitanje, ne čujem odgovor.Ni sama ne znam, kako dalje, još uvek plačem noću, navika, bol, samoća. Plakala sam, znam da to ne voliš, oprosti mi, bol je bila velika, nisam mogla prihvatiti da si otišla, nekad moj život beše lep, ali sad..Sad me boli, večno, nikad ne prolazi. Bojim se za sve što dolazi, znaš mila, još malo, pa će tvoja crvenokosa biti starija,majko, svi će biti tu za taj prokleti rođendan, čak i oni nebitni ljudi, ali ti, ti ćeš tad biti daleko, negde na nebu, nemoj zaboraviti da mi je rođendan, dođi bar u snu, to će mi biti najlepši poklon, veruj.Možda i nije pametno da imam neko slavlje, neću moći, suze me nikad nisu izdale, one jedino noću dođu, kad sam najslabija, ali, imam osećaj da moja duša neće moći bez tebe, zašto majko, da ga slavim, odavno te nema, ne mogu, oprosti mi.Već sad znam da će mi tvoj osmeh najviše nedostajat ,iako znam da je Bog to odredio, ne mogu se ljutiti, znam, da ne bi to htela, ali majko, prezirem bolest, tu bolest, koja još uvek uzima mlade, nevine živote, ne mogu majko, ne mogu.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Danka46 (67)
Moras malecka,i meni je Gospod uzeo k sebi kad sam imala nepunih sest godina.Dok god mislis na nju,ona je tu pored tebe.
#1, 01.08.2013 - 12:47