Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
maleckaa blog
Nedostaješ, ni sama ne znam koliko sam tekstova napisala za tebe, ne mogu da ti kupim ništa, ja sam ona koja daje svoje srce, iskreno, mogu da ti kupim samo cvet, za sve ostalo sam nemoćna. Znaš, ovo je ta sudbina, prokleta, bila si divna, najlepša majka, najbolja drugarica, sad su ostale uspomene.
Kad većina misli da sam najača, tad sam najslabija, ali, ide se, čovek sve preživi, samo što ja nikad neću oprostiti. Mila, ima nešto što me vređa, toliko da poželim da pobegnem od ovih, bolesnih ljudi! Majko, u životu moj najveći gubitak, koji nikad neću sebi oprostiti, tvoj odlazak, svi su odlazili, i vraćali se, samo ti ne, bila si posebna, jednog prelepog dana,dok su ptice pevale najlepše pesme, zatvorila si svoje lepe, plave oči, i otišla, samo si otišla, nikad se više nisi vratila.
Uvek sam opraštala, ali taj odlazak neću nikad. Čudim se, koliko sam jaka, ko bi rekao, od male razmažene devojčice, ovakva da budem, sad sam naučila, život daje najbolje lekcije..
Tebi sam dala svoje srce, čuvaj ga, nadam se da ću nekad nekog voleti kao tebe.
Donela sam ti ruže, dolazim kad mogu, izvini za suze.
I još nešto, hvala ti što si došla, ti snovi su najlepši.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

kad čovek ima roditelje on ima i krila ...lako poleti...vbremenom jedno po jedno krila otpadaju i on nikada više ne moze poleteti kao nekad...ostaje samo sećanje kojer živi koliko i onaj koji ga nosi u sebi...
#4, 08.08.2013 - 19:18
pmu (53)
Ej ovo je super tuzno ja sam sa druge strane duge posmatram zivot u najlepsim bojama
#3, 08.08.2013 - 18:33
NeEUdaRUS (27)
#2, 08.08.2013 - 16:46
nislice (47)
(y)
#1, 08.08.2013 - 13:14
hvala
08.08.2013 - 13:14