Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Bucibu38 blog

Uvek ima neko ko će da pametuje ....

O mom ocu bih mogla napisati ne znam ni ja koliko knjiga ,jer je bio takav čovek da se o njemu može pričati i pričati dosta. Ono što je važno je da je kao osoba bio poštren,čestit,liberalan maksimalno. I nikako ne bi voleo i želeo da nas vidi nesrećne,tužne i slomljene sada. To je ono što znam.

Svako svoju bol i tugu nosi drugačije. To je nešto što znam odavno i što prihvatam. Niti oni koji non stop plaču niti oni koji ne mogu da puste suzu - nisu za osudu. Jednostavno neko zadržava sve u sebi,neko izbacuje sve iz sebe. Svako se sa tim stvarima nosi kako zna i ume i kako misli da je za njega najjbolje.

Tako da svima onima koji su nešto rekli vezano za nošenje i crnine i plakanja non stop i kukanja i nekih apsolutno crtnih misli ,bez ikakvog i osmeha i osećaja neke sreće i zadovoljstva (a ti neka mi uskrate sreću i zadovoljstvo kada vidim Ljubicu i ostalu decu - ako mogu u svojim glavama - jer meni u mojoj ne mogu) mogu da kažem samo da prostim Srpsim rečnikom OD*EBU i da nekom drugom sole pamet ,savetuju ga i slično.... Mene i moju porodicu neka zaobiđu !!! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 20  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ravgor (53)
#2, 26.08.2013 - 15:58
Kao što rekoh Nenadu i tebi da kažem - Hvala i dam - :)
26.08.2013 - 17:23
SuperBingo (36)
da bas tako je govorio moj pokojni deda,kao da si kopirala njega
#1, 25.08.2013 - 22:23
Nisam ,ali drago mi je da je bilo i da će bviti ljudi koji razmišljaju o nekim stvarima slično kao ja ....
26.08.2013 - 17:22