Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
stavra blog

Ponekad se pitam šta će mladi u lancima roditelja!

Da, ponekad se pitam da li ima osoba koje ne gledaju intres? To su sve naučili pogrešnim gledanjem drugih, i ti isti su ih naučili istom. Razmišljali danas iko svojom glavom ili je to koletkivna glava, da ne kažem zajednička.
Dokle tako i gde nas to vodi? Nisam htao ovo da pišem na svom blogu nego da predstavim ovde na Karikama, gde se osećam nekako blize Vama koji će te bar prokomentarisati ;-) (nadam se).
Ponekad mi je potrebo razumevanje i mišljenje sličnih meni! Današnja sitvuacija da mladi žive sa roditeljima je ne zamisliva. Tolike probleme donosi da ništa ne može da uspe(n.p.r. Ljubav), osim onog što roditelji kažu. A mišljenje svog deteta, koje je već veliko i odrastlo, kao i da ne postoji, neki to koriste, kako im odgovara - mislim na mlade(decu roditelja), mislim da ima i toga. Nesvesni da će ih to koštati!? Ima i onih koji imaju razumne roditelje ali njih je "malo" - nažalost! Upropastiti svoje dete pa bar iz najbolje namere je strašan greš - čini mi se!?

Nemam šta više da kažem osim da je ovo istina i svako, ko ovo pročita ima takvo iskustvo. Da li treba u ovoj zemlji napraviti ustanovu(već KAO postoje - socijalne) - a kao i da ih nema. Koje će se baviti ovakvim pitanjima i dati mladim ljudima slobodu mišljenja i postupaka, a da roditelji nemaju pravo suprostavljanja, nek im ta ista "nova" ustanova zabrani! VREDILI SE BORITI ZA OVO???

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
(y)
#3, 03.09.2013 - 22:31
dragan13 (59)
živa je to istina, ali to je danas realnost,
#2, 03.09.2013 - 19:17
Znaš šta
I ja se pitam to veoma često
Ljubim te
#1, 03.09.2013 - 19:15