Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Oliver-78 blog
"Ustvari nisam nikada razumeo zašto se intimne potrebe muškaraca i žena toliko razlikuju. I nikada nisam razumeo sva ostala s*anja vezana za Veneru i Mars.

Takođe, nisam nikada razumeo zašto muškarci razmišljaju glavom, a žene srcem.
Na primer: Lepe večeri, prošle nedjelje, bio sam sa ženom uveče u krevetu.
Strast je počela da se rasplamsava… kad je ona odjednom rekla: ‘Ne mogu danas, nisam raspoložena… želela bih da me samo malo držiš u naručju.’ Zabezeknuo sam se i rekao:
‘Šta?!?…. Šta je sad to?’ I posle toga je rekla reči, kojih se boji svaki normalan muškarac na planeti: ‘Ti jednostavno ne razumeš, moje osećajne potrebe, koje imam kao žena, da bi zadovoljila tvoje fizičke potrebe koje imaš kao muškarac.’
Na moj glupi pogled je odgovorila: ‘Zar me ne možeš voleti takvu kakva sam, a ne zbog toga šta radimo u krevetu?’
Gledajući na to, ustanovio sam da te večeri neće biti ničega, okrenuo sam se na stranu, nekoliko puta silno prdnuo i zaspao.
Sledeći dan sam zvao na posao i poručio da imam odmor i da ću vreme provesti sa svojom ženom. Prvo sam je odveo na ručak, a posle toga u veliki tržni centar sa velikim odeljenjem za žensku garderobu.
Isprobala je nekoliko veoma skupih kompleta ali pošto nije mogla da se odluči koji bi uzela, rekao sam joj da ću joj kupiti sva tri. Htela je i cipele, koje bi joj se uskladile sa kompletima i rekao sam joj da ću joj uzeti za svaki komplet po jedan par. Posle toga smo otišli na odeljenje sa nakitom, gdje sam joj kupio dijamantske minđuše. Ne mogu da vam objasnim koliko je bila uzbuđena. Verovatno je pomislila da sam na ivici bankrota.
Pomislio sam da me malo testira, kada je poželela patike za tenis, iako nikada u životu nije držala reket u rukama. Verovatno je pomislila da je malo zezam kada sam joj rekao:
‘Naravno draga.’ Od silnog uzbuđenja bila je na ivici da doživi orgazam.
Nasmijana je na kraju rekla: ‘Mislim da bi to bilo sve. Idemo na kasu.’
Jedva sam se suzdržao da nisam pukao od smeha, kada sam joj rekao: ‘Ne mogu danas, nisam raspoložen.’
Lice joj je pobledilo, donja vilica joj se spustila do kolena: ‘ŠTA?!?’
Na to sam joj rekao:
‘Samo sam hteo da DRŽIŠ sve te stavri u naručju neko vrijeme… Ti jednostavno ne razumeš moje finansijske probleme koje imam kao muškarac, da bi zadovoljio potrebe kupovanja, koje ti imaš kao žena.’
I baš kada je bila na tome da me ubije pogledom, rekao sam joj: ‘Zar me ne možeš voleti takvog kakav sam, a ne samo zbog stvari koje ti kupujem?’
Očigledno ni večeras neće biti ničega…" 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline Oliver-78 (39)
Srbija, Zaječarski okrug, BoljevacBlogovi: tagovi
nema tagova