Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
alexXxandrica blog
Evo ti ruka, prijatelju! Ustani pa makar ja pala!
Evo ti poslednje pare iz mog džepa! Kupi i ne pričaj nikom da sam ti dala! Ne pitaj me hoću li pomoći, samo mi ispričaj šta te muči! Sasluša ću te, zato sam tu, da zajedno stanemo na kraj tvojoj muci! Hoću li sutra biti tu za tebe? Ne znam i nemoj me pitati! Ako budem živa, ako budem zdrava, poleteću i uz tebe stati! Pitaš me kako da mi zahvališ... ne zahvaljuj i ne pitaj više!
Ne tražim zahvalnost ni protivuslugu! Tražim samo da vičeš na mene, kad posustanem i kad ne želim dalje! Želim da me guraš, kad mi olovne noge ostanu bez snage! I lupi mi šamar... onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe! Pokaži mi prstom ono što imam, pokaži mi one koji to nemaju! Ne tražim ništa, samo me podseti da dišem i podseti me da ima i onih, koji ne dišu više.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: