Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Scofferowski blog
Loše ispričana priča!


Sedeo sam u gradskom busu, zadubljen u poruku na mobilnom i odjednom sam čuo kako je nešto prsnulo (kao, recimo, kad su vam usta puna gaziranog soka, a smeje vam se; tada se svi mehurići šire i onda vam sve izađe kroz nos i usta). Okrenuo sam glavu i video nekog klinca i njegovu majku kako stoje pored ulaznih vrata. Klinac je isprskao ta vrata nečim što se meni na prvi pogled učinilo kao gusti sok. Dve devojke koje su sedele na najbližim sedištima dobile su malo po nogama.

Mislio sam da je to to, ali trebalo je da znam bolje, a devojke je trebalo da znaju puno, puno bolje.

Odjednom je opet izleteo iz klinca koji nije ni spustio glavu. Mlaz rigoleta udario je u vrata nasuprot njega, odbio se na sve strane i isprskao devojke opet. Majka je odnekud izvadila maramice i stavila ih malom preko usta, pokušavajući da ih začepi kao slavinu koja punom snagom izbacuje vodu. Maramica je bila puna povraćke za sekundu, a onda je počela da se odbija od njega okolo: po njegovoj majci, po vratima, po prozorima i po devojkama koje su, na svoju žalost, još uvek sedele na svojim sedištima.

Posle trideset sekundi sve je bilo gotovo. Majka i klinac su nestali na prvoj stanici, a ja sam se oporavljao od događaja (sasvim zadovoljan) jer sam bio dovoljno blizu da sve posvedočim iz prve ruke. A opet, i klinac i njegova majka su mi bili leđima okrenuti pa ništa nije sletelo na mene.

Koliki kapacitet je imao taj klinac! Koliko samo hrane i tekućine u njemu! Neverovatno! Baš u takvim trenucima čovek požali što ne snima kamerom. No, mogao sam samo da premotavam u glavi. Iz ovakvih misli trgao me je prvi talas neočekivanog smrada. Voćni jogurt?!



 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ravgor (55)
#1, 12.09.2013 - 20:20
 

Korisnik
offline Scofferowski (31)
Trinidad i Tobago, Порт-оф-Спейн



Blogovi: tagovi