Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zemunac70 blog
Драга моја
Цел ноћ те снијем и никако да те уснијем и трипутке се пишмањујем и распишмањујем писмо да ти писујем. Јево узедо артију парче и седо уз малечко асталче. Па искочи у ајат сас бичкију да зашиљим плајваз, а месец исцерија зуби како Чапко на коску, дође ми да га акнем да екне ко празна кондзерва.

Ти си туј. Свуд је тамнина око нас. Кучики лајев и завивљав. Сањам те ко береш коприве за праци, а дзива ми се слива у шупаљ зуб. Сећаш ли се мори како смо се шетали кроз онија Залушки каљави сокачики, а месец се исцерија па се укентерија на вр’ звезду Даницу. Сећаш ли се моја драга Мицке к’д се цунумо испред ћуприју куде Прибој на реку Јабланицу, а онај целивка се залепи ко печурка за ћиримиду.

Драга моја
Кад добијеш овој писмо, да дођеш у нашо њивче под оној сливче, куде смо се миловали и целивали. Ако па не дођеш, ћу се укачим на најголему кућу у Лесковац, ћу рипнем одозгор, па це распучим ко тиква, а ти узни моје срце и носи га дом да га чуваш, кад неси умела да га поштујеш док је тропало за тебе. Ел га па га баци у помије нека га свиње изедев кад нећеш да га негујеш.

Гори лампа, гори гас,
Дођи Нацке куде нас
Да не гори и куде нас и куде вас.
ПС
Драга моја
Овија д'ни ћу дођујем куде тебе у Лесковац да причамо од наше узимање и разузимање и које ти следује и које ми следује. Ти искочи у петнајес до дванес куде рингешпил, па ћу те водим после на ливаче да утепамо онуј украдену лубеницу и да оратимо од наш срећан живот.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

http://youtu.be/jr9nL2Lhrj8 ---
#1, 13.09.2013 - 21:25
hahahahh
16.09.2013 - 11:27