Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Scofferowski blog
Ja sam kralj bola. Izlaprdao sam omanji monolog o nivoima bola na četu svojoj ortakinji. Kao, kad otvoriš bol unutra je još jedna, pa još jedna, samo što nisu uvek jedna manja od druge, nego su, u biti, sve veće i veće, samo se menja tvoja tolerancija na bol. Otupljuješ, zavoliš bol, a sa njom i patnju. Ne trudiš se da menjaš stvari kako bi bol prestala naišla promena koja bi transformisala SVE. SVE se ne menja (ni po padežima). Ono je prosto SVE. Ne, ne, voliš svoj bol, a sreća je dosadna, glupa i naivna i potrebna je hrabrost za nju. I da, rekao sam Sandri da nisam siguran da li sam oduvek velo da patim ili je to došlo s patnjom samom.

Odgovorila je: “Šta je pre (starije), kokoška ili jaje?”

U tom trenutku osetio sam bol što ne volim Sandru na način da je želim fizički, bol što neću provesti ceo život sa njom, što joj nikad neću razbiti vaznu o glavu mrzeći njenu glupu facu i ćutanje, prokleto ćutanje koje se uvuklo od zamora materijala, krhkog materijala od kojeg se sastoje vaze.

Mislim da se nikad nije ni pitala, a posebno tada, da li bi htela da ima bilo šta sa mnom, jer i zašto i kako neko ne bi hteo da bude sa mnom... To nema smisla. Ja sam supernova.

Šta bi bilo kad bola ne bi bilo? 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline Scofferowski (30)
Trinidad i Tobago, Порт-оф-СпейнBlogovi: tagovi
nema tagova