Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
nenaaa93 blog
Žena strelac je temperamentna, impulsivna i po potrebi provokativna. Tačno zna što traži u krevetu i veoma je originalna. U njenom ponašanju se nazire potreba za pustolovinom, dominacijom i uzbuđenjem. Ponekad djeluju neukrotivo, ali u potpunosti se prepuštaju ljubavnom uzbuđenju dok god nema rutine i klasičnosti.


Njen karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi je vodi ka mirnom životu, a druga strana njenog karaktera je sasvim drugačija. Ona je smela, nezavisna, želi da prekoraci ustaljene barijere, upušta se u rizike. Vrlo je ambiciozna. Nije ravnodušna ni prema čemu što bi moglo da uveća njen ugled. Ima istančano osećanje za sve životne vrednosti, a ne voli zbrku i anarhiju. Njen temperament je ishitren, naprasit, neobuzdan i on je uvek gura napred. Ta vitalnost, koju njena okolina teško može da shvati, mora uvek da se iskaže. Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama, ona voli da bude u društvu. Mržnju ne može da podnese.

Njena prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. Ona je otvorena, lojalna. U ljubavi, prva želja joj je da sretnete muškarca koji će joj se diviti i koga će moći da predstavi prijateljima bez imalo ustručavanja. Prezire osrednjevrednosti i zato se u ljubavi ne zadovoljava sa bilo kim. Za nju ljubav znači divljenje i njen izabranik mora biti čovek jakog karaktera. Ne voli ljude koji stidljivo iskazuju osjećanja. Čovek njenog života mora otvoreno da iskaze svoju ljubav i da je na svaki način dokaže. Da li je ljubomorna? Ne mnogo. Ipak, prevaru neće nikada oprostiti.

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

privesak (62)
strelac
#1, 19.09.2013 - 20:23
 

Korisnik
offline
offline nenaaa93 (23)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa