Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
arsicaleksandar blog
Može i drugačije

Mislim da nisam nijednu sliku na sajtu nisam ocenio, ne samo što ne volim, i ne želim da ocenjujem i što sam ovde radi upoznavanja i komunikacije sa devojkama, jednostavno to smatram podupiranjem takmičenja u načinu predstavljanja devojaka.
Da ne ispadnem muškarac koji zamera jer sam ovde potpuno svojom voljom kao svi m i oni koji rade za sajt, ali ne vidim razloga da se devojke tolko razgolišeno i u turističkoj atrakciji predstavlju ne samo Srbiji nego i svetu. Intrnet jeste čudo, ali je i opasana varka, i zna se često zloupotrebiti, čak i ozbiljno ugroziti privatnost
Zašto se ovde ne bi vodile polemike, razmena mišljenja oko društvenih, socijalnih, političkih problema Jedan od najvećih društvenih problema jeste način života i moje generacije i mlađih od mene, onda brak, zajednički život, deca. Da li imamo političkih pogleda kao zamišljamo naše društvo a da budemo deo njega a ne da tražimo put bega u neizvesnost.
Trebalo bi što najbolje da upotrebimo ovaj sajt koji je za pohvalu i svima nama omogućava da bez nadohnade imamo jedinstvenu priliku da se upoznajemo i razmenimo mišljenja, a to u realnoj komunikaciji ne bi nikada imali. Zamislite kako je na YT, gde vladaju ekstremni, ponižavajući najvulgarniji i najprostiji komentari, gde se direkto upućuju pretnje. Nasuprot tome na tom istom YT pronaćićete najlepšu muziku, filmove zahvaljujući kreativnim ljudima koji znaju vrednosti.
I ovde ima vrednosti i morju biti jasnije i čvršće. Prevashodna namera sajta jeda se žena i muškarac dopisuju ili upoznaju a ispada da najviše ima ignorisanja, ismejavanja, ironije.
Ko je osmislio sajt osmislio ga je da se stvore nova povezivanja, da ožive dobre ideje, da mašta ne mora biti utopija. Ovde može slučajnost da znači mnogo, da realno ulepša i ženi muškarcu život. Ako se sajt koristi za manipulaciju drugima onda je na manipulantu da razmisli kako ga otkrivaju i neka tu svooju užasnu osobinu pokaže u svojem okruženju.
Iskrenost nema iskušenaj ona je vrednost odanosti i pravednsoti i ona se ne izigrava ona izlazi iz naše duše i vaspitanja i najtananih emocija.
Zanima mme da li su se muškarac i žena upoznali u realnosti zahvaljjući ovom saj? A prilike su tu.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (46)
(y)
#3, 20.10.2013 - 10:47
#2, 20.10.2013 - 04:16
#1, 20.10.2013 - 00:31
 

Korisnik
offline arsicaleksandar (46)
Srbija, Raški okrug, KraljevoBlogovi: tagovi
nema tagova