Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Mrva051 blog
Dobra dan svima,

shvatio sam da je jedino bitno širiti ljubav i dobre vibracije. Nama svima prvo treba ogromna količina ljubavi da potjera svu mržnju koja nas okružuje. Radi se o mržnji izazvanoj svom silom frustracija koja se nagomilala godinama.

Godinama nas jedne te iste face maltretiraju, samo se u tom maltretiranju izmjenjuju. Šire strah, jer kroz strah jedino i mogu vladati masom. Zapravo mi smo neželjena djeca koju se mora maltretirati i tlačiti, ne bi li se što više povukli u sebe, ne bi li na kraju za sebe pomislili, pa potom i rekli da smo nesposobni.

Samo poneki uspiju pobjeci iz tog zagrljaja, takve roditeljske ljubavi i pobjegnu glavom bez obzira. Pijani roditelji, u ovom slučaju otac vlast i majka u oporbi, povremeno, ovisno kako im trebamo, posalju svake 4 godine neko pismo i kažu:" Vratite se djeco. Mi vas volimo i trebamo". I kad nasjednemo i dodjemo kući za Božić, poklonimo im svoje povjerenje, nedugo nakon takvog novogodišnjeg slavlja, ponovno postajemo neželjena djeca i trpimo obiteljsko nasilje.

Da zaključim, Ja ne želim da mi djeca žive kao ja i moja generacija 60 i neke, koja je imala nesreću da je opustosi rat (hvala braniteljima da smo živi), ali onda još gore da je opustoše domaće pijavice kojima ništa nije sveto. Želim svojoj djeci bolje i zato sam osmislio Pahulju.
Vjerujem da u ovim generacijama, među mladima postoje ljudi, koji će mojoj djeci omoguciti da žive život u kojem neće biti važno tko su i čija su djeca, već jesu li poštena, vrijedna i dobri ljudi.

Želim da žive u zemlji gdje će raditi kao poštari, liječnici. profesori kondukteri. Nije me briga, samo dok će raditi na mjestima koja su zaslužile svojim znanjem i sposobnostima. Želim biti ponosan na njih, kao što je moj stari na mene. (tko ne zna o čem pričam, nek pročita noćni post od prije neku noć) Zato šaljem svima veliku dozu ljubavi, šta god si tko o tome mislio.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ravgor (55)
#1, 07.12.2013 - 11:36